Naročanje iz E-baya
Hčerka bi naročila ene superge iz E-baya pa se popolnoma nič ne spoznam kako to poteka. Paypall račun imam odprt. Zanima me kdo to dostavi (Pošta Slovenije, DPD?). V tem oglasu mi piše, da dostavlja Royal Mail International Signed, vendar tega podjetja v SLO verjetno ni. Kje vidim ali moram še posebej plačati poštnino ali je ta zajeta v skupno ceno?
Zdravo
Prvo se moras prepricati, da Royal mail dostavlja po Evropi, ne samo po UK. Spodaj pod opisom izdelka, mora biti navedeno posiljanje (UK, EU,..ipd). Ce posilja po Evropi, dostavi do Nemcije (se mi zdi), naprej pa dostavlja UPS and DHL. Nisem imel izkusenj, da bi dostavljali do nase poste in potem nasa posta osebno tebi.
Ponavadi postnino ni treab doplacati, edino ce gre za vec izdelkov.
Drugo, ce nisi prepricana, da dostavlja po Sloveniji (ne najdes info), osebno kontaktiraj prodajalca in ga vprasaj. Ne pozabi, da mora imeti prodajalec cim vecji reputation (ugled), kar pomeni, cim manj minusov s strani strank.
Kako kupiti : Naredi si ebay racun, ki te bo peljal skozi postopek in te vprasal, katero kartico bos uporabila. Ko bos narocala, se bos morala logirati na ebayu ter na paypal racunu (Ebay bo vodil skozi postopek).
Drugace pa: http://www.youtube.com/results?search_query=how+to+order+from+ebay