Najdi forum

Jutri grem na operacijo pa me zanima kak zgleda ko dobiš narkozo…feeling…kaj posebnega al te enostavno zmanjka?

LP, miki

Enostavno zmanjka….. lep filing!

miki miki zakaj pa na operacijo? Veš da sem radovedna naš dobri forumček na operacijo.

No naj ti bo srečno in nič se bati.

Preden dobivaš narkozo se pogovarjajo z tabo, po glavi božajo in na skrivaj lepo ti špricav žilo, ki ne občutiš in naenkrat te ni……… To je vse.

miki želim ti uspešno operacijo in, da se na hitro pozdraviš.
Spomni se na nas forumce pa bo.

Želim ti naj naj

Doroteja

o hvala Dorotejka:) saj ni nič hudega, prsne žleze si bom dal odstanit, baje se hitro zaceli vse skup..lepo se mej pa se cujemo kaj

LP, miki

ja ja miki se čujema, ko boš lahko, piši nam kako je bilo…….

Vso srečo od srca ti želi
Doroteja

Se pridružujem Doroteji.

Hitro se vrni miki

lp
MIKE

Miki, pa še nekaj.

Po mnogih debatah, ki sva jih imela, ti predlagam, resnično odlično branje

Thomas Moore: Nega duše

lp
MIKE

Hmmm narkoza, jaz sem imela čuden občutek. Dobro se mi je zdelo, da mi je zdravnica prej povedala kaj se bo dogajalo…da bom zaspana in omotična, pa da se mi bo malo vrtelo…v glavnem precej je olajšala zadevo, ker se nisem toliko bala vsega skupaj. To je bilo v KC – ju. Mam pa tudi malce slabšo izkušnjo…ko je pa vse šlo kot po tekočem traku…in še neudobno so me na mizo namestili… in mi je bilo težje, ne vem, če so me sploh zadosti omamili…ampak tega se ti ni treba bati, ker verjetno ne boš šel na ginekološko kliniko :)) No, je bila pa potem nočna sestra toliko bolj pozorna in prijazna, da sem bila kar zelo pozitivno presenečena.

Drži se.

LP

hvala MIKE bom poiskal, tebi pa predlagam Iz dnevnika miljionarja ali bogastvo je v nas avtorja Nikola Grubiša in Boris Vene. Ravno berem in je zlo zanimiva..

LP, miki

Kot doma pred televizijo. Gledaš, pa gledaš, pa še enedvakrat mal odpreš oči, pol pa le še sanjaš.
Tako, da si nimaš časa ogledati kakšne dobre mad. sestre, pa če tudi je brez hlačk.
Pol se pa zbudiš, pa se sprašuješ, kje sem pa spal ?
Drž se !

Sama narkoza je sicer v redu. Nič ne veš, kaj se s tabo dogaja.

Po narkozi si pa ves zmeden še nekaj časa, vsaj jaz sem bila. Za sabo imam že kar nekaj operacij. Po njih sem bila vedno zmedena. Tudi s koncentracijo in spominom sem imela težave. Ampak, če boš samo enkrat pod narkozo, to ne bo tako hudo.

Vso srečo in lep pozdrav,

Nike

Mene je enostavno zmanjkalo – sredi stavka. Hec pa je bil potem , ko sem se zbudila. Nisem namreč dojela , da je že vse mimo in sem stavek nadaljevala tam , kjer sem končala pred narkozo. Se pa spomnim , da sem vmes tudi sanjala.

Upam in ti želim , da bi vse skupaj , vključno z operacijo , dobro prestal !

lp A.

Preden sem zaspala, sem začela praviti vice in sem se smejala sama sebi, menda.. Zbujanje je bilo bolj zoprno. Nisem vedela sploh kje sem. Hotela sem sedeti, pa sem ležala… in nikakor se nisem mogla usest.
Kar je bistveno.. je pa po vsem tem… da velikokrat globoko dihaš, da hodiš v naravo, da gre narkoza iz tebe.

Pa pazi kva boš govoril med narkozo, baje “svašta” govorijo!

LOL

LP, miki

Dan Miki! Bogi! Sem dobila narkozo enkrat. Operacija potekala dolge tri ure. Ni hudo, ko te zafiksajo, huje je potem. Me je ena medicinka kar klofotala, da sem se zbudila. Pa nisem mogla povedati, da naj za božjo voljo neha. Pobruhala sem jo. Žal.
Miki! Pa dobro opravi! Želim ti čimprejšnjo vrnitev v real life in vso srečo! Ni hudo. Se da potrpeti. Samo bujenje je malo kruto…no, kakor za koga. Sama osebno batin ne maran, tista ženska je bila pa res potrebna klofute. Orenk. Vredna je bila mojega bruhanja. Mi ni žal.
lp
Angel*

A nisi šla tešča na operacijo?

Čer Sasha! Oja sem šla. Bruhala sem od nekakšnega stresa, ko sem se ponovno zbudila. Zbudila sem pa se v sobi za bujenje, brez vzglavnika, z nekako visečo glavo na dol…ni bilo prijetno. Čofanje namreč. Sem bila v šoku, ker me je ženska resnično čofala. Ma me ni še nobeden tako sklofotal nikoli. Resnično.
lp
Angel*

aaaaa danes nisem rabo ostat v bolnici kot vidis :))) Jutri sem naročen ob pol8 zjutraj, neke preiskave se morm dat skozi pol pa bo..@!#$ verjetno bom se prej mogo it na hormonsko terapijo..

LP, miki

Dan Miki! Oprosti, nisem takoj odpisala. Iskreno upam, da je s teboj vse uredu. Mora biti. Držim pesti. Po angelsko držim psti zate!*
Lepo se imej, pa vrni se čimprej!
angel*

New Report

Close