naravni kodri
Cokoladka, slaba stran gela je, da se ga ne dobi v trgovinah. Dobiš ga samo v frizerskih salonih, zato poskusi pri svoji frizerki.
Lahko pa ti jutri sporočim številko zastopnika, pa jih povprašaš, kateri frizer v vaši okolici naroča pri njih…. in potem napadeš frizerja 😉
Jaz sem si zadnjo zalogo kupila še lani pozimi, zato ti s čisto svežo ceno ne morem postreči… takrat sem dala za enega 1.250 sit. Dobi se ga v tubi, porabi pa ne tako hitro.
Jaz uporabljam (ja, vem, spet) gel v sprayu Satinique (Amway). Zelo lahko se razčeše, česanje pa drugače sploh ni potrebno, ker drži frizuro ves dan.
Fena ne uporabljam nikdar. Vedno si lase posušim na zraku.
Da volumen las ne popusti, po vsakem pranju uporabim (isto Amway) peno za povečanje volumna las, za ohranjanje konic pa High Gloss serum.
Nataša
Pozdravljene!
Ali mogoče kdo ve kje se da dobiti neko napravico oz. dodatek za lase, mislim da se imenuje twister ali nekaj podobnega, s katerim si lase enostavno spneš v “figo” in ob spustu imaš neverjetne kodre?
Nekoč je bilo to možno kupiti na top shopu, zdaj pa ne več … Zanima me, če katera od vas ve, kje bi lahko dobila to stvar, ker je zelo uporabna, pa še las ne uniči.
Vnaprej hvala!