Najdi forum

naravni kodri

Ja, Twist OSIS Curl Activator je polni naziv gela. Pride tak blagi kremni gel. Jaz sem z njim zelo zadovoljna in v bistvu uporabljam samo to. Pena naredi lase pretežke in pretrde, gel pa jih spacka skupaj. Poleg tega ne izsuši in masti las (ni ‘wet looka’, razen če naneseš res veliko gela).

Mojca, čakam možeka in mlajšega sinkota. Gremo….ugani…v mesto. Jao!

Pa ne na razprodaje…grema kupit nekaj darilc za starejšega. Ima drugi teden roj. dan. Pa otroško sobo greva gledat, v jeseni imamo prvošolčka…

Ampak vročina, danes je noro vroče…

lp

Dobro kupite!
pa pa!

In kje ga kupis? Koliko stane?

Ne vem, zvezdica povej nam še to!!!

lp

ja včasih traja kar nekaj dni da ti odgovorijo.
Pri mojih kodrih najbolje učinkuje vlaga.

Cokoladka, slaba stran gela je, da se ga ne dobi v trgovinah. Dobiš ga samo v frizerskih salonih, zato poskusi pri svoji frizerki.
Lahko pa ti jutri sporočim številko zastopnika, pa jih povprašaš, kateri frizer v vaši okolici naroča pri njih…. in potem napadeš frizerja 😉

Jaz sem si zadnjo zalogo kupila še lani pozimi, zato ti s čisto svežo ceno ne morem postreči… takrat sem dala za enega 1.250 sit. Dobi se ga v tubi, porabi pa ne tako hitro.

Mravljica, če je tole letelo na mojo počasnost, se globoko opravičujem. Ob rojstvu so mi instalirali bremzo, da nisem prehitra ;)))))))))

Tole je letelo na račun foruma Nega las! (vsaj mislim)

lp

Zvezdica, a to pomeni, da ga drugje v troginah (gela) ni za dobit???

🙁

Ja, SKORPION, se bojim, da je tako. Lahko pokličeš zastopnika, meni so našteli frizerje v moji okolici, potem pa sem jih nekaj poklicala in prosila, če ga lahko nabavim pri njih.

Tudi sama bom morala v nabavo vsak čas, zaloge mi zmanjkuje… hvala, da ste me spomnile 🙂

Pa imaš ti ime, tel. štev. zastopnika…???

Javi, če lahko!

Jaz uporabljam (ja, vem, spet) gel v sprayu Satinique (Amway). Zelo lahko se razčeše, česanje pa drugače sploh ni potrebno, ker drži frizuro ves dan.
Fena ne uporabljam nikdar. Vedno si lase posušim na zraku.
Da volumen las ne popusti, po vsakem pranju uporabim (isto Amway) peno za povečanje volumna las, za ohranjanje konic pa High Gloss serum.

Nataša

Številko zastopnika ti sporočim jutri, prav?

Tudi jaz imam najlepše kodre na morju: si umijem lase in grem nato v morje in tako imam najlepšo frizuro. Doma ne znam narediti take. Ponavadi grem k frizerju, da mi zravna lase.

no, tudi jaz imam tak problem in ne, jaz si jih takrat nič ne češem. Samo s prsti si grem skozi lase.
je pa baje zelo dobra tudi ena pena od nivee.

pena od nivee – zakon. lasje ne ostanejo trdi. pa mislim da je še bolj poceni.

Pozdravljene!

Ali mogoče kdo ve kje se da dobiti neko napravico oz. dodatek za lase, mislim da se imenuje twister ali nekaj podobnega, s katerim si lase enostavno spneš v “figo” in ob spustu imaš neverjetne kodre?
Nekoč je bilo to možno kupiti na top shopu, zdaj pa ne več … Zanima me, če katera od vas ve, kje bi lahko dobila to stvar, ker je zelo uporabna, pa še las ne uniči.

Vnaprej hvala!

New Report

Close