Najdi forum

naravni kodri

Imam naravno skodrane lase. Želela bi, da mi kodri ostanejo takšni, kot so takrat, ko si operem glavo. Moji pa so dan ali dva lepi, potem pa se “razčešejo”, pa saj mislim, da se ve kaj želim povedati. Torej kateri preparat oz. gel, losijon uporabljate, da kodre zadržite skupaj?

lp

Uf, enake tezave.

V nedeljo sem si kupila od Tafta gel za moker videz in danes je sreda in imam se vedno lepe kodre. Vsi jih hvalijo. Moti me le, ker so lasje trdi in si jih tezko spnem.

Nekdo je na tem forumu priporocal vosek v spreju – nisem ga nasla. Mogoce kdo ve kje se dobi?

Nekaj me zanima. Če so trdi, a si jih sploh kaj češeš? Ker sem ugotovila (tudi jaz sem že dajala kaj na lase, pa so bili trdi), se potem skoraj ne smeš česati, sicer jih razčešeš in še lomijo se!

UF, čakam na še kakšen nasvet!

Ne, ne cesem se. Saj kodri naj se ne bi cesali, razen ko so lasje mokri.

Ce si ne dam nic na lase, se po dveh-treh dneh razcesem, saj se mi kodri stegnejo, volumen pa se tudi zmanjsa. Zdaj sem prvic probala tale gel in sem zelo zadovoljna. Tudi lasje so nekako bolj zlepljeni in ne odpadajo. Zjurtaj in zvecer si grem s prsti skozi lase in jih razmrsim in potegnem ven odpadle. Bomo pa videli, kako bo z naslednjim pranjem.

jaz imam tudi naravno skodrane lase, vsak tretji dan si operem lase, razčešem, dam gor malo pene, posušim na zraku, potem pa do naslednjega pranja ne razčesavam, zjutraj z mokrimi rokami oblikujem frizuro (kar se pač da oblikovati, če se mi zazdi, pa zelo redko, pa uporabim malo gela, mislim da imam pantene, ne vem kateri no….tak da nimaš trdih las…)

ampak imam precej kodraste, tko da je kakršnokoli česanje je pri meni že od malih nog mogoče samo na mokre lase……

kako pa oblikujete frizure, meni se zdi da imam že celo življenje isto, sej nimaš kej velik možnosti, mal daljše, mal krajše, vse enako dolge ali mal na stopničke in to je to….

kratkih ne morem imeti ker mi rastejo v višino

KAJ PA VE?

lp
n

Taki ostanejo, če si lase posušiš s fenom, ki ima dušilec. Pri tem jih z roko dobesedno mečkaš. Preizkušeno na meni!

Aja, pa ne se ravno ne vem koliko česat. Jaz sem šla samo nekajkrat z roko nežno skozi lase, da sem pobrala ven ta spuljene.

Uki, pa daš kaj na lase? Tudi jaz imam takšen fen, sicer jih pa zmeraj sušim na zraku!

Se pa strinjam, izbira glede frizure ravno ni velika. Pač malo spreminjam barvo, pa prameni, pa ravnanje tudi pride v poštev (za dan ali dva) …

lp

Ce si jih susim s fenom, mi jih izsusi, zato se ga izogibam.

Ampak tudi ce si jih meckam, se mi po nekaj dneh kodri raztegnejo, ce si ne dam nic na lase.

S telim “wet look” sem zaenkrat zadovoljna, reakcijo las bomo pa videli. Bi pa res rajsi nekaj lazjega in mehkejsega za na lase.

Nikoli nisem dala ničesar na lase. Kako velike kodre pa imaš? Moji so nekaj na meji med valovitimi in kodrastimi, so pa tudi bolj ravni, kadar so kratki. Mogoče se večji kodri ne obdržijo. Res ne vem!
Veliko uspeha ti želim

Sama uporabljam od Osisa TWIST in sem zelo zadovoljna. Je blagi gel, ki ga nanesem na mokre lase in potem z dušilcem mal pomečkam 😉 Lase pa precej skodra.

Všeč mi je, ker mi ne masti las in ne spacka skupaj. Lasje ostanejo mehki.

Jaz imam pa vedno drugo frizuro. Danes so spusceni in skodrani, jutri v copu in skodrani, potem so malo bolj ravni in spusceni, pa spet v copu, pa speti na 1001 nacin (samo sponke tezko najdem zaradi gostote las), pa razne gumice, malo bolj posebne, pa vcasih si jih zlikam…
Barvam se pa ne (ze tri leta, prej sem bila vec kot 10 let odvisnica od barvanja).

Piši na forum “nega las” in ti bo svetovala frizerka in še vsi ostali ki to berejo.

Jaz imam tudi naravne kodre. V tako flaškom ki ima razpršilo, dam vodo in se pošpricam malo po laseh. Kodri so takoj spet taki kot morajo biti.

Uporabljam pa kar flaško v kateri je bilo prej čistilo za šipe. Glavno je da se voda razprši.

Nimam tistih drobni, takšne malo večje, pa ker so lasje malo od ramen navzdol (dolžina) so zgleda tudi težki.

Ja poskusila bom z tem gelom.

Najboljše kodre imam na moreju – voda in sol!!!

🙂

Sem pisala na forum Nega las, pa ni mojega posta , ne odgovora!

🙁

Kaj kolekciji se reče OSIS?

Kje pa kupis ta gel in koliko stane?

Jaz imam namrec lase do pol hrbta ali malo daljse in zelo goste in res porabim kar precej gele, voska, pene itd., ce si dam na lase.

Kaj še nisi šla domov?

jaz mam tudi na plaži najlepšo frizuro……

mene tudi zanima ta gel osis, dej zvezdica napiši mal več….

Jst mam tut tak problem…zato si vsake 3 dni umijem lase. Drugač pa uporabljam Fructis za skodrane lase=) Aja pa češem se ko si umijem lase….drugač pa bolj ne=)

------------------------------------------- Nasmehni se, nekdo te ima rad=)

New Report

Close