naravni kodri
Ne, ne cesem se. Saj kodri naj se ne bi cesali, razen ko so lasje mokri.
Ce si ne dam nic na lase, se po dveh-treh dneh razcesem, saj se mi kodri stegnejo, volumen pa se tudi zmanjsa. Zdaj sem prvic probala tale gel in sem zelo zadovoljna. Tudi lasje so nekako bolj zlepljeni in ne odpadajo. Zjurtaj in zvecer si grem s prsti skozi lase in jih razmrsim in potegnem ven odpadle. Bomo pa videli, kako bo z naslednjim pranjem.
jaz imam tudi naravno skodrane lase, vsak tretji dan si operem lase, razčešem, dam gor malo pene, posušim na zraku, potem pa do naslednjega pranja ne razčesavam, zjutraj z mokrimi rokami oblikujem frizuro (kar se pač da oblikovati, če se mi zazdi, pa zelo redko, pa uporabim malo gela, mislim da imam pantene, ne vem kateri no….tak da nimaš trdih las…)
ampak imam precej kodraste, tko da je kakršnokoli česanje je pri meni že od malih nog mogoče samo na mokre lase……
kako pa oblikujete frizure, meni se zdi da imam že celo življenje isto, sej nimaš kej velik možnosti, mal daljše, mal krajše, vse enako dolge ali mal na stopničke in to je to….
kratkih ne morem imeti ker mi rastejo v višino
KAJ PA VE?
lp
n
Jaz imam pa vedno drugo frizuro. Danes so spusceni in skodrani, jutri v copu in skodrani, potem so malo bolj ravni in spusceni, pa spet v copu, pa speti na 1001 nacin (samo sponke tezko najdem zaradi gostote las), pa razne gumice, malo bolj posebne, pa vcasih si jih zlikam…
Barvam se pa ne (ze tri leta, prej sem bila vec kot 10 let odvisnica od barvanja).
Piši na forum “nega las” in ti bo svetovala frizerka in še vsi ostali ki to berejo.
Jaz imam tudi naravne kodre. V tako flaškom ki ima razpršilo, dam vodo in se pošpricam malo po laseh. Kodri so takoj spet taki kot morajo biti.
Uporabljam pa kar flaško v kateri je bilo prej čistilo za šipe. Glavno je da se voda razprši.