Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom naravni kamen- s čim premazati?

naravni kamen- s čim premazati?

da dobi tako lepo temno rdečo barvo? včeraj mi je kolegica rekla, da naj kupim LAneno olje in s tem namažem. Ali ji kdo od vas to delal doma? kako se obnese? hvaLA vam.

Ja moja sestra maže porfido. Obnese se čisto v redu. kamen dobi res pravo barvo.

laneno olje je vremensko neobstojno, torej če je kamen na dežju, se bo hitro spralo. dobijo se posebni premazi za kamen, seveda je vse odvisno, kakšen izgled hočete, obstaja jih več (moker, polmoker, svetleč ipd.)

Keramičarji vedo za sprej ki se ga ne da dobit v SLO. Menda pošpricaš in drži lak tudi po več let. Sicer je mišljen za notranjo keramiko, ne vem kako je na odprtem.

sestra od sestre, a mogoče veš,če maže z lanenim oljem? lepo prosim-hvala

bograč, a mogoče veš kako se reče premazu? kaj naj iščem v trgovini in kateri? hvala bograč in ne se smejat 🙂

mi smo v merkurju kupili
http://www.oblak.si/betonarna/imprets.html
je pol moker izgled, obstaja pa še moker. se še kar dobro obnese. nanašaš lahko s škropilnico za sadno drevje, v pol ure je pohodno.

Z lanenim, pa čisto lepo drži od pomladi do jeseni.

Dons sem v bauhausu gledal premaze od firme KNAUF. Ni da ni. Za vse materiale, za notr ali-in zunaj…

e, hvala vam. V soboto letim tja.

New Report

Close