Najdi forum

naravni antidepresiv Saframyl

Pozdravljeni.

Sem 22-letna Ana in že pol leta se zdravim z antidepresivi in antipshotiki (Ecytara in Torendo). Depresivna vsekakor več nisem, sem pa zadnje čase začela opažati, da nisem več srečna. Ne razumite me narobe- nesrečna nisem, le srečna ne. Ne čutim več vzhičenosti in veselja kot nekoč, vse je postalo tako ravnodušno. Imam tudi težave v ljubezni, ker ne čutim tako kot bi morala. Psihiater mi je rekel, da ni razloga za preplah, da pač ne moremo vedno biti vzhičeni in srečni; mene osebno pa takšno stanje stagnacije zelo moti. Posvetovala sem se s farmacevtom, ki mi je svetoval Saframyl. Sedaj me zanima ali lahko zraven Ecytare in Torenda jemljem še to?

Hvala za odgovore,

Ana

Pozdravljeni Ana,

Najbolje bo, da to vprašanje zastavite farmacevtu ali vašemu zdravniku. Moje področje je zdravljenje z govorom in ne z zdravili in vam tu ne bom kompetentno pomagal.

Temu bi dodal, da zdravila niso absolutna rešitev. Pomagajo pri simptomih, vendar vzroka ne odpravijo. Morda bi lahko raziskali kaj je tisto, kar vam je povzročilo depresivno razpoloženje, to predelali in potem morda spet začutili veselje, ki ga pogrešate?

Če imate še kakšno vprašanje ali pa želite še kaj več povedati o sebi, vam z veseljem odgovorim.

Lep pozdrav,

Mag. Miha Štrukelj, Psihoanalitični psihoterapevt v Ljubljani, Link: Psihoterapija Štrukelj

New Report

Close