Najdi forum

naprstne lutke

Kje bi jih lahko dobila za zmerno ceno?
Lani sem jih videla v Ikei, pa jih nisem kupila, smrk. Jih še imajo? Kaj pa pri nas?

Mirno noc in dobro jutro

Mateja

Imajo jih v Ikei.
Poglej novoletni katalog na http://www.ikea.at

Sicer sem jih pa videla tudi na:

samo meni se cenik ne odpre.

V Ljubljani je na Trubarjevi ulici poleg frizerskega salona Stevo ena super trgovina z igračami in lutkami.Imajo tudi (večinoma plišaste) prstne lutke.Ena stane okrog 300 sit.

Meni se je cenik odprl. Stanejo od 1400-1800 sit kom. za moje pojme zelo drago! Vsaj meni se zdi veliko za lutko velikosti 9 cm.

Lp Tadeja

mmm,
vse naprstne lutke so njlepše, če so doma izdelane. Za njih potrebuješ zelo malo časa: en robec, na prst narišeš oči in usta, mali slamnatni klobuček…verjemi; ni ga večjega veselja, če še otroci pri tm sodelujejo. In potrjeno: te “domače” naprstne lutke bolj “zažgejo” kot vsake kupljene.
Lp,
Lala1

Naprstne lutke imajo tudi na Gallusovem nabrezju, kjer sta skupaj dve trgovini z igracami za otroke. Ne vem, kako se ji rece, ali je Zelva ali kaj.
Imajo jih cel kup. Ali res take micene za na en prst, ki npr. cingljajo s kapico, ali vecje za na roko.
Lutke z motivi Medvedek Pu (mi imamo pujska) se dobijo tudi v Mercatorjevem centru v Siski v trgovini Direndaj.

LP

New Report

Close