Najdi forum

NAPRAVA ZA TREBUŠNJAKE

POZDRAVLJENI!

Zanima me,če kdo ve, ali imajo v šparu še to napravo za trebušnjake(bila je v akciji,mislim da okoli 14900),ali pa kje drugje.Ne vem točno kako se imenuje.Hvala in lep dan želim.

Ne bi te rada razočarala, ampak s tole ”napravo” si ne boš nič pomagala. Škoda denarja. Pojdi na aerobiko ali na kakšno drugo rekreacijo pa veliko boljše zate.

lp.

moj odgovor je podoben Bashinem. brez kardio(aerobika, tek, kolesarjenje…) vadbe in pravilne prehrane na žalost ne bo vidnega napredka na vašem telesu, ker z raznimi napravami za krepitev določenih delov telesa ne kurimo maščob. v kolikor pa se vseeno odločite za nakup naprave za trebušnjake, pa ne pozabite narediti še vaj za hrbet!!!!!!!!!!!!!!!! (cca. VSAJ 1/3 toliko kot ste jih naredili za trebuh)
lp

jap, res je. Telovadba na taki napravi al pa trebušnjaki ti sicer lepo oblikujejo trebušne mišice, ma kaj, ko so skrite pod maščobo!!! Kilograme zdravo kurit, migat tudi s trebuščkom, ma ni treba pretiravat, ker je potrebno vso odvečno navlako skurit, šele potem se vidi mišice. jaz sem na 3/4 poti in že vidim obrise lepih linij. Lep trebušček je res zadnja faza.

New Report

Close