Najdi forum

Pozdravljeni!

Po preboleli boreliji imam še vedno ogromno težav. Opažam, da so bolečine pri obrabi vretenc postale celo hujše. Potožila sem zdravnici in napisala mi je nalog za terapijo.

Prijavila sem se, ne bom omenjala v katerem zdravilišču je bilo to, na terapijo. Ko je minilo pol leta sem prejela vabilo na dom. Napisali so mi telesno vadbo, tens, obloge in masažo.

Ker nisem imela diagnoze, zaradi daljših čakalnih rokov, so me maserji gledali zelo postrani. Opisala sem jim svoje težave, ker nisem imela diagnoze, ampak tazadnja maserka me je masirala kot bi mesila kruh, se opravičujem, ampak vse je res. Prejšnje štiri masaže so bile zelo blagodejne in na nivoju maserja.

Spoštujem delo maserjev, samo to kar se je meni zgodilo in to samo zaradi nepostavljene diagnoze…žal mi je, da je nisem “omenila” na medicinski recepciji. Morda bi bilo dobro, ker so se tudi nekateri bolniki-pacienti pritoževali nad njo. Pa ne bom omenjala zakaj in kako. Verjamem, da najbrž ne opravlja več te dejavnosti. Upam, da je letos ne vidim več tam. Letos imam diagnozo in ne bom dovolila da se me dotika takšna mazačica…

Pozdravljeni,

Jasno vsi maserji oz. maserke nimajo istega znanja in načina dela. Pri resnejših zdravstvenih težavah je pa seveda pomembno vedeti diagnozo, da se masaža temu tudi prilagodi.
Jaz osebno med masažo večkrat vprašam po počutju in prav je da stranka tudi morda sama pove če ji kaj ne odgovarja, da se lahko maser prilagodi.

Lep pozdrav,
Robert

****************************** NEGA TELESA Robert Kmetec Dalmatinska ulica 39, Maribor GSM: 040 / 459 596 www.negatelesa.si E-mail:[email protected]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close