Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Napotnica pod nujno za otroka

Napotnica pod nujno za otroka

Dobila sem napotnico pod nujno (v petek popoldne) za dermatologa za otroka. Ima kdo izkušnje koliko časa velja in koliko časa je treba počakat na pediatrični-dermatolog? Je res to 1 teden?

mi smo čakali 14 dni :S,tam smo bili naročeni na uro pa vseeno čakala 4 ure + odaja krvi in še en pregled
in tako neprijaznih sester v življenju še nisem srečala ,pa delam v zdravstvu :S

Nujno je načeloma še isti ali naslednji dan. Če je nujno, potem nimate kaj čakat en teden. Tako so vsaj meni razložili, pa sem velikokrat imela kakšno napotnico pod nujno.

Če je napisano nujno, potem greš tja in te vzamejo takoj oz. počakaš tam, dokler ne prideš na vrsto. Vsekakor pa je to isti dan kot prideš. Že včeraj bi morala it. Zdaj boš pa slišala: Potem pa že ni tako nujno, če ste čakali čez vikend.

Pa na nek način bodo imeli celo prav!

Ce je napotnica pod nujno, bi morala it se isti dan. Otroski dermatolog je na dermatoloski, ne na Pediatrični.

napotnica pod nujno pomeni, da morate biti pregledani v 24 urah, nato naj bi izgubila predznak nujno.

New Report

Close