NAPOČIL JE ČAS SPREMEMB
Odločila sem se da prekinem s starim življenjem in odprem novo poglavje. za začetek sem se odločila, da shujšam (177cm,95kg).po tem, ko sem pred leti nehala kaditi, sem eno odvisnost zamenjala za drugo in našla uteho v hrani. Izogibam se družbe in si dopovedujem, da je ne rabim,izogibam se spolnosti in si lažem, da jo ne rabim, hodim po trgovinah in ko mi ni prav tisto, kar mi je všeč in mi ni všeč tisto kar mi je prav, si lažem, da ne rabim novih oblačil in si v omari že leta šparam za več številk manjšo konfekcijo.
Zdaj je napočil čas za spremembo. Do konca leta bom spravila na 70 kg, spremenila bom prehranjevalne navade in se več gibala. Po 30 se življenje ne neha za vraga šele dobro začneš lahko uživati in JAZ BOM MED NJIMI!!!!
Vabim vse po 30, ki se ubadajo s podobnimi težavami naj se mi pridružijo v podporo in pomoč, da naredimo končno konec starim razvadam in naredimo nekaj zelo dobrega in potrebnega zase. Dobrodošla bo pomoč vseh ki se kakor koli ukvarjate strokovno z motnjami v hranjenju, zdravniki, psihologi itd.
Naredimo skupaj načrt in se kontrolirajmo pri uresničevanju naše VELIKE PREOBRAZBE in vsakemu, ki bo uspel bomo priredili slavje in ga nagradili.
Ta forum ni namenjen temu. Svetujem, da se pridrizite kateri od samopomocnih skupin, kjer se boste o svojih tezavah lahko vec pogovorili in nasli mogoce tudi kaksen vzrok za vasa vedenja. Vcasih so taka hujsanja potrebna, vendar na dolgi rok vecinoma niso ucinkovita. Hitra hujsanja zahtevajo prevelike spremembe v prehrani, ki jih telo ne more prenasati prav dolgo. Manjse cilje, vec telesne aktivnosti in vec drugih prijetnih aktivnosti,
M. ANderluh