Najdi forum

Napihnjenost

Spoštovani.  Prosim za nasvet,pred kratkim sem bila pri ginekologu, vse ok,sem že 9 let v meni, stara sem 64 let, brez posebnosti in težav. Vendar pa me teži ker sem opazila podobno kot zdrs maternice, ob vstopu v vagino. Včasih imam napihnjen trebuh, in občutek kot da me nekaj težo v medeničnem predelu. Kaj svetujete,uz trebuha? Hvala vam!

Odgovor na objavo uporabnika
Romana255, 01.09.2025 ob 18:14

Spoštovani.  Prosim za nasvet,pred kratkim sem bila pri ginekologu, vse ok,sem že 9 let v meni, stara sem 64 let, brez posebnosti in težav. Vendar pa me teži ker sem opazila podobno kot zdrs maternice, ob vstopu v vagino. Včasih imam napihnjen trebuh, in občutek kot da me nekaj težo v medeničnem predelu. Kaj svetujete,uz trebuha? Hvala vam!

Pozdravljeni,

svetujem ginekološki pregled, usmerjen na zdrs maternice ali nožnice ter pogovor o tem, ali je potrebna terapija.

Za občutek napihnjenosti pa seveda UZ jajčnikov, ki ga naredi ginekolog (če ga bi pred kratkim), UZ celega trebuha in tudi razmislek o prehrani, probiotikih ipd.

srečno, N

***prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., ginekologinja in porodničarka *** vodja Centra za nosečnice, Bolnišnica za ženske bolezni in porodništvo Postojna, *** samoplačniška ambulanta v MCCZ, Parmova 53, Ljubljana (naročanje na 051 321 224) *** terapevtka medicinske hipnoze

New Report

Close