napihnjen trebuh
Spoštovani!
Stara sem 23 let in imam ze nekaj casa tezave s trebuhom. Boli me tudi v predelu obeh jajcnikov obcasno (zbadajoca bolecina). Moja ginekologinja je rekla, da imam najverjetneje tezavo s prebavnim traktom. Nakar pa me je moja splosna zdravnica le potipala in na osnovi tega rekla , da nimam nic. Napihnjenost je zelo moteca in me tudi vcasih v trebuhu zbada. Zanima me kaj bi lahko bil vzrok temu in kako bi lahko to olajsala.
Hvala za odgovor
Ana
Tudi jaz imam podoben problem. Bila sem pri splošnem zdravniku, ginekologu, na UZ trebušne votline in vse je v mejah normale. Osebni zdravnik mi je sedaj predpisal kapsule Panaze in imam občutek, da se je zadeva malce izboljšala. Eno škatlico sem porabila in sedaj ne vem ali naj grem po več (se to zdravilo jemlje dalj časa ali samo občasno).
Za odgovor se vam že sedaj lepo zahvaljujem.
Moj problem je podoben temu, s tem da je moj trebuh večkrat na dan trd kot kamen. Zaradi česa prihaja do tega?
Poleg tega se mi sploh zvečer, ko se uležem stalno nekaj pretaka, vsake toliko čutim tudi kot neke mravljince, žgečkanje ( tudi čez dan občasno), bolečine v trebuhu so tudi pogoste (levo od popka in ob straneh). Prebava kolikor toliko vredu, mogoče včasih bolj na trdo..
Prisotna je tudi nespečnost oz. večkratno prebujanje ponoči. To traja že kar nekaj časa.
Dala sm že kri in vodo, pa je bilo vredu.
Prej sem bila vedno zdrava, sedaj pa tisoč problemov naenkrat.
Kaj menite, kaj bi to lahko bilo? Me že močno skrbi in ničesar niso še pogruntali.
LEP pozdrav