napačna napoved spola na NS
Jaz sem za zihr spol zvedela šele v 25. tednu. V 22. tednu mi je na MF sicer z 80% gotovostjo potrdila spol, ampak ker je bila vmes popkovina, je pošteno povedala, da ni zihr. Na nuhalni se pa tudi meni zdi zelo prezgodaj, sploh da bi se zanašal na te rezultate.
¸meni so tudi na NS rekli “nakazuje, da je fantek”….sem bila v 7 nebesih, čeprav sem vzela z rezervo
pol pa mi je rekla na morfologiji kot iz puške PUNČKA in sva z možem kar ostala :-)))
šele pri avtu sva prišla k sebi in se začela smejat, da koga pa briga in sav ful vesela, da je punčka
zdaj se mi zdi, kot da bi od vedno hotela punco, v bistvu pa mi je res vseeno …. samo je pa res, da enkrat, ko ti nekaj rečejo, se te to nekako prime in pol je spremembica lahko mali šok
mene je šokiralo zares, ko sem pred dvema tednoma slišala, da so znancema 9 mesecev zatrjevali, da imata punčko, en dan pred porodom, pa so jim rekli, da bo fant…in je tudi bil
kakorkoli že … tudi jaz sem mnenja, da je najbolj važno, da so zdravi, težko si predstavljam, da morda obstajajo ljudje, ki navezanost ali ljubezen do otroka pogojujejo s spolom
srečno nosečke