Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom napa v kuhinji – da ali ne?

napa v kuhinji – da ali ne?

Razmišljam o tem, da v kuhinjo sploh ne bi dala nape. Imam namreč zelo omejen prostor.

Ali imate vsi napo ali si lahko tudi brez?

Hvala za odgovore!

Mi smo bili deset let brez, zdaj jo imam, kakšne res hude razlike po mojem mnenju ni. Če kaj cvrem, moram še vedno odpreti okno. Ampak saj gre mapa direkt pod element (če ga imaš preveč spuščenega nad štedilnik, ni OK).

Kako imaš omejen prostor? Saj nad štedilnikom pride napa. Je pa vgrajena v element. Ali pa tudi ne.

Slabosti nape ; predvsem hrup ,ki ga povzroča ko je na najvišji stopnji(se je skoraj nemogoče normalno pogovarjati, če stojiš pri napi).

Pošlji skico prostora na moj e- mail pa, da vidimo za kaj v bistvu gre?

Jim, fora je v tem, da bom imela štedilnik v kotu, kotne nape pa so prevelike za moj prostor, tiste vgradne pa verjetno ne pridejo v poštev, ker dejansko ne bi opravljale svoje funkcije.

Bom ti poslala skico malce kasneje, samo da jo zrišem.

Pa še jaz. V prejšnji kuhinji sem bila 20 let brez nape in mislila kako mi manjka. Sedaj imam1 leto novo kuhinjo z napo pa se pridružujem Zari v mnenju, da je skoraj enako, razen tega, da mi skozi napo ob burji piha. Le omarico nad štedilnikom sem morala večkrat pucati, ker se je bolj zamazala.

Tudi napa je lahko v kotu če tako želiš. Je izvedljivo.

No, pa ti ne morem poslati skice, ker mi skener ne dela.

V glavnem problem je v tem, da bo kotna omarica na kateri bo steklokeramična plošča velika 90×90, zgoraj pa je zidu samo 60×60, se pravi za kotno omarico oz. polico 60×60. Kako torej vstaviti napo, ki je tudi nekako velikosti 60×60, da bi bila zadosti nad ploščo, da bi sploh opravljala svojo funkcijo?

Skico nariši v kakšnem programu : avtocad, corel, world, excel samo malo skiciraj
Zadeva je sledeča: zgoraj lahko narediš element 75×75 diagonalni in se vgradi napa ( res pa je, da takrat ni čisto nad štedilnikom )

Lahko pa se naredi kuhinjska napa. To pa poglej na tejle strani, v tem primeru pa je pokritost 100%

http://www.kugl.8m.com

New Report

Close