Najdi forum

Nancy kopalke

A je kje v NM trgovina, ki ima samo Nancy kopalke?
Ker drugod imajo samo po par modelov od vsake firme.

Majo svojo štacuno ampak se ne spomnim točno kje, nekje pri Kranju se mi zdi…Majo pa tam not vse svoje modele, vseh cifer…tud lanske:)

NAKLO

Ja stacuna je v Naklem, po glavni cesti iz Kranja je to bolj na zacetku, na desni strani, se zavije v ulco pa takoj spet desno. Velika izbira kopalk, se splaca.

LP,
Tanja

V Galebu jih imajo, sem jih gledala. Sam tiste k so meni všeč nimajo številke, ker če imaš zgoraj malo več ti njeni letošnji modeli po večini ne bodo prav!

Hvala Tanja!

LP!

Mislim, da jih imajo v M clubu na Novem trgu…

Kje pa je to v zgornjih nasprotjih al kje spodaj?

trgovina je v naklem na cvetilični, takoj ko prideš v naklo je tam tabla.
majo zelo veliko izbiro in možnost da vzameš zgornji del od enega kompeleta spodnji pa od drugega,če maš tako postavo, pa vse ti po meri zašijejo,če ti je preozko ali široko.se splača it tja kupit.je boljše kot v trgovini.
ema

Kdaj imajo pa odprto?

Za vse:

Trgovina Nancy
Nancy Aljančič s.p.
Cvetlična 3
Naklo
pon-pet. od 9h do 18h
sobota 8h do 13h

Nancy je tudi sama model svoji kolekciji, kataloge dobite v trgovini, nekaj posebnega so; vsako leto so fotografije posnete v eksotičnih krajih. Letošnji katalog je iz Ria de Jenera. Nancy je čedna ženska na moč in je resnično lep model z lepo postavo in okusom za posnetke svojih fotografij. Prepričajte pa se seveda same…Njene kopalke pa nosijo in so nosile vse naše miss na izbirnih tekmovanjih.
lp
Angel*

Sem prebrala intervju v eni prilogi o Nancy, ne vem, menda je bila Ona.

Hvala!

Nyc! Kaj si ti brala ne vem, kje si brala tudi ne, naslov trgovine sem ti napisala, pa še kdaj je odprta sedaj veš. Nancy poznam, vsi ostali komentarji so odveč, pa tudi nima smisla…
Želim ti, da boš kopalke kupila in bila z njimi zadovoljna! Samo to, sem ti imela namen napisati!
lp
Angel*NYC je pisal/pisala:
>
> Sem prebrala intervju v eni prilogi o Nancy, ne vem, menda je
> bila Ona.
>
> Hvala!

Aja…se ve:
lp
Angel

tega pa točno ne bi vedela.najbrž pa vsak dan popoldan,ker je to prav industrijska trgovina.to je točno tisti kranj,kjer kopalke šivajo.iz tukaj jih potem še samo prevažajo v druge kraje.
pa-pa

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close