Namizni pomivalni stroj
Ga kdo ima? Midva razmišljava o nakupu, ker za normalno velikega ali vsaj 45 cm ni dovolj prostora, pa me zanima, če ima kdo izkušnje s tem pomivalnim strojem.
Nama bi zelo prav prišel, ker sva sama v satnovanju in ravno pribor in ostale majhne zadebe je najbolj zoprno in zamudno prat.
Hvala že vnaprej!
lp
Jaz ga imam, ampak pod pomivalnim koritom, ne na mizi oz. na pultu.
Upam, da si predstavljaš :))
Imam pa BOSCH SKT5102EU – do pred kratkim sem imela Gorenje – z obema zelo zadovoljna (ampak Gorenje je pač odslužil – takšnih pa ne delajo več).
Smo tričlanska družina in če želim imeti vse sproti pomito, potem laufam na pol prazen pomivalni stroj – torej sploh ni majhen :)))).
Evo ga:
Pazi na dolžino pomivanja, porabo energije in vode. Nekateri cenejši porabijo ogromno energije.
LP,
Nataša
Hvala, Nataša, zdaj sem še toliko bolj odločena, da bi ga imela 🙂
Pri nama je samo problem, da je pod koritom premalo prostora, zato bo moral biti nekje na vidnem mestu (škoda sicer, ampak drugače ne bo šlo). Definitivno bi tudi jaz imela energijski razred A, zato bo tale Gorenjsev že šel v ožji izbor.
A mogoče kdo ve za cene kje v tujini? Npr. v Mediamarktu? Na njihovi strani nič ne piše, ima morda kdo katalog?
lp