Najdi forum

nalepka Otrok avtu

Včasih so jih kar talali, danes pa jih nikjer ne najdem.. Kje se da te nalepke dobiti??

baby center
800 sit

Dobis jo v paketu, ki ga prejmes po porodu v porodnisnici. Spodaj imas sicer se napis “Frutek”, ampak ga lahko lepo odrezes stran, pa se nic ne opazi.

-- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- o -- Otroški smeh je ena najlepših stvari... čista sreča in brezskrbnost sta drugi. Pridno rasemo in vsak dan spoznamo delček sveta, na katerega smo pozabili.

priporočam rajši tale,ki ga kupiš v baby centru.Se ne nalepi.Piše pa baby on board je takšne floruscentne barve

Jah, v koprskem babycentru jih nimajo.. 🙁

zdaj mi pa povejte, zakaj imate te nalepke na avtu (?) mi ni bilo in mi še vedno ni jasno 😕
a to pomeni, da se tisti zadaj, ki vidi nalepko, zato ne bo zaletel v vas ali pač hočete vsem širnem svetu povedat, da imate otroka?

sem prepričana, da zaradi nalepke niste v nič manjši nevarnosti, kot tisti, ki je nimajo…če bi bilo temu tako, ne vem, če bi bil še kje kak avto brez nje, otrok gor ali dol…so mi pa všeč tiste varjante s priseski za na steklo ali magnetki ala roza princess on board ipd. …ampak te grooozne frutek, hipp, ipd….mah, škoda avta 🙂

New Report

Close