Nakupovanje v Parizu
Hojla!
Konec mesece gremo v Pariz, pa bi rada seveda tudi kaj kupila za mojo punčko, pa bi tudi vas rada vprašala, kje se nahaja kaka dobra ter seveda ugodna blagovnica? Ter seveda rabim še ime,… Saj vem, da sta Gap in Jacadi na vsakem koraku, ampak v eni oddaji sem tudi zasledila za eno fajno blagovnico, ki je dostopna vsem.
Bom resnično zelo vesela vsake informacije! Lepo vas pozdravljam!
Tea
Mogoče si v oddaji videla tole:
Njihov logo: z modro napisan TATI na karirasti belo-pink podlagi.
Trgovine so po vsem Parizu, v njih se najde marsikaj uporabnega po dostopnih cenah.
LP
Minka
Jaz sem bila v enem fuuul velikem nakupovalnem središču z ogromnno trgovinami, mislim, da se imenuje forum des halles ampak nisem prepričana, je že dolgo nazaj…
Tri zelo velike (in najbolj znane) francoske blagovnice:
La Samaritaine
Galeries Lafayette
Printemps
Res da sodijo med drazje (tu najdes tudi vse najboljse znamke), vendar si kaksno malenkost tudi lahko privoscis, sploh zdaj ko se bodo zacele razprodaje, pa tudi sprehod skozi te ogromne trgovine je cudovit.
Kar se tice trgovin iz verige Tati, jo jaz osebno odsvetujem, gre za zelo nekvalitetno in ceneno robo.
lp
Pozdravljena,
zdaj si zagotovo pustila veliko denarja na Pariških ulicah, če pa ti ga je še kaj ostalo je najboljši nakupovalni center Kitajska. Brez panike, ne potrebuješ prevajalca , malo pa se le moraš znajti, pa še barantati moraš zelo zelo.
Tam je vse skoraj zastonj in kakovost je kljub temu dobra.
LP,
Nives
Tati je kakovost za enkratno uporabo.
Sorry tako pač je.
Nives
Forum je zaprt za komentiranje.