Najdi forum

ciao
mene pa zanima ce je kdo bil ze v arizona marketu v bosni. kaj mi prosim poveste ce se res splaca, kaksne so cene, kvaliteta….
hvala in ciao

v bosni se splača jit na čevape in pivo to je pa tud vse,

p.s. bil sem v arizoni in nisem bil kaj preveč navdušen za škart robo boš dala malo denarja vednar boš dobila tudi slabo kvaliteto ( s kavbojk mi je prvi dan odpadel gumb, spodnjice so se raztrgale po prvem pranju, v čevljih mi noga smrdi kot hudič……….)

Belinda..
Sama sem bila v Bosni dobrih 14 dni nazaj..
Arizona je zelo velik center, mene osebno pa je precej razočaral.
Cene niti niso tako nizke, vsaj za kvaliteto, ki je ponujena..
Kakih hlač, trenirk ali kavbojk se mi dobesedno ni dalo pomerjat (nekateri nimajo kabine), itak ti, po mnenju trgovca, paša vse, kar oblečeš..
Kupila sem si par majčk, pa še to sem precej iskala, da sem našla- ne preveč popisane, z bleščicami, našarjene…, ki so precej kvalitetne, le pri številkah pazi, ker so.. na približno..
Imam tudi telovadne copate, noga se mi v njih res bolj poti, res pa je, da nisem pričakovala ne vem kaj..
Naj povem, da v 15 minutah vidiš vso robo, kar jo ponujajo- sosed je enak sosedu..- po kvaliteti, kvantiteti in cenah..
Pričakovala sem več, kot sem dobila, sploh, ker sem šla z namenom, da si kupim nekaj več robe, na koncu pa me je stala pot in bencin (pre)več, da bi se vse skupaj splačalo..
Naslednji dan sem šla v Tuzlo in Sarajevo, čeprav sem predvidevala 2-dnevni nakup 😉

Moje mnenje: ni poceni, preveč je kiča in zame nepotrebne in nenosljive robe..

Pač odvisno od vsakega posameznika kaj želi…To so ogromne površine, tudi s tehnično robo,pohištvom itd…skoraj ni da ni, vendar en dan pač ponavadi vsi pogledajo le oblačila.Obstaja stara in nova Arizona. Stara je zelo poceni, kvaliteta pa tudi tako tako. In tam ponavadi ni kabin, na novi pa skoraj povsod.Na novi pa dobiš kopije vsega in lahko najdeš celo zelo dobre kopije. Jaz sem npr kupila hlače kopija Armani džins pred letom in pogledala v naši Outlet trgovini, na otip in vizualno isti material, res originalna kopija.Pa tudi v letu dni sem jih prenosila in preprala pa so iste ostale. Za njih sem plačala 4000 sit. Pa Diesel kavbojke itd… Jaz sem zelo zadovoljna, saj so materiali kar dobri. Pač malo bolj pogledaš in vsako stvar moraš probat saj številke pa res niso vse verodostojne.
Jaz mislim, za poceni robo kar dobro, kdor pač misli, da ni, pa naj kupuje v naših trgovinah 3-4 x dražje originale, ki so narejeni v Vietnamu in podobnih deželah in včasih še slabši. Izkušnja.
No,vsekakor bom jaz še šla…LP!

direl hlače so pa daleč od originala jih imam doma oboje pa ni primerjave, vsaj zame ne.

mislil sem Diesel 🙂

Prijatelj, s katerim sem šla v Bosno, si je kupil 3 kavbojke, 2 telovadne copate, en kup majic..
Kavbojke ima že dvoje strgane (Diesel in še neke..), ene telovadne so mu razpadle, majice so sicer še najbolj vzdržljive..
Meni, ki sem si kupila ene telovadne, se mi je podplat tako skrivil oz. zvil, da ne morem hodit najbolj normalno.. 😉
Skratka- mislim, da sem v Bosno po nakupih šla prvič in zadnjič..

Smo bili letos poleti v Arizoni. Odkar so podrli tiste barake in je vse (skoraj) legalno so se cene dvignile. Ne splača se hodit ke, če ti ni to na poti…Ker plačaš isto za cote in bencin pa še kvaliteta ni najboljša. Mi smo kupili samo oblekce za mojga nečaka ker jih itak hitro preraste pa še cenejše so k tuki…aja pa edino zavese smo še našli poceni, vse drugo je pa kvaliteta taka, da se mi zdi škoda dnarja…

No,sedaj pa tudi jaz resno razmišljam,če bi še šla…Kar je napisala Snegi se mi zdi zelo logično,slej ko prej se bo (oz če so se že)cene dvignile in bo bolj legalno, saj bodo morali slej ko prej poštimati črne trge…Bo se pa kje kaj druega odprlo…

New Report

Close