Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Nakupovanje

Nakupovanje

Kaksne dva meseca nazaj smo govorile o tem, kako zapeljati (vsega hudega vajenega) moza.
No ja – jaz sem sla danes malce po trgovinah in v trgovini Modiana sem nasla intimno perilo od Lisce po akcijskih cenah. Nedrcki – cipkasti, kombineze in korzeti po 2000 SIT, hlacke (cipke in super tangice) po 1000 SIT.
Ker sem Gorenjka, sem malce sparala (sej veste, kupim 4 in povem mozu, da sem s tem nakupom prihranil se za kostim, ki ga imam ze ogledanega :). Tako, da za spremembo nekaj drugega… O modni reviji potem doma res nebi :)))

Ej, če si vse to nabavila in potem doma navlekla nase…. uaaaaaaa, je moralo pa prav “đusi” zgledat. Stara, tvoj bo poblaznel! A je še pri sebi, hahahah? Našemu bi se zmešalo po moje. No, bomo šli v čeking, če obstaja tudi kaj takega, ki bi bilo meni všeč.

No, da pa ne bomo samo o tem, kako zapeljati moža… V seks šopih prodajajo mega “đusi” moške tangice. Oziroma gate, ki jih štrikci skup držijo. Čez lulčka pa kakšna mini “fukiš” čipka, flikca, košček skaja, slonova glava iz blaga, škotska kiklca… Crkneš od smeha, ko to vidiš. Malo pa vseeno deluje erotično. ŽENSKE, PEJTE POGLEDAT!!!!!!!!!!

Taja, kupila sem rdec, črn, moder in bel modrcek – in hlacke, ki pasejo zraven.
Noooooo – je ziv :)))) Majckeno zmatran mogoce… .)))

Drugace pa – ne se hecat z moskimi tangicami! Nasi moski itak ne smejo tesnih gat nositi. Njihovi jajcki morajo biti lepo spusceni in na hladnem, ter dobro prekrvavljeni. Pozabi na tangice :)))

Lahko pa v sex shopu kupite tudi hlačke, ki jih potem pojeste s svojega dragega (in obratno seveda)!!!

LP, Andreja1

PS Če jih hitro popapaš, ni nevarnosti pregretja jajčkov :)))))

Jooooj,tehle pa vam nebi svetovala,saj so gnjusne,sploh pa češnjeve……Moj je dol padu,ko sem jih kupila,ha,ha,ha,…
Pri nas bi blo treba tudi malo popestrit zadevo,saj ko sva v tem k….ivf-ju je vse malo zategnjeno,ufffffa…….
Katja

:))) Vidim, da sem jaz cisti zacetnik… A to se dobi?

Uaaaaa, ženske, kako sem vas zakurila, hahahaha! Končno še malo bolj “svežega” kramljanja, a ne?

Ampak, mene tudi zanimajo te češnjeve in ne vem še kakšne gate za pojest. A se da kaj več napisat s tem v zvezi? Napr. ali imajo kakšno posebno trgovsko ime? A jih imajo v vseh seks shopih?

Dobi,dobi se…..Vidim,da ste se kar vžgale,he,he,he,…..
Imenujejo se “užitne spodnjice” in jih dobite v sex-shopu.Imajo kar nekaj okusov na izbiro:banana,jagoda-čokolada,samo čokolada,češnja,…
Še enkrat vas opozarjam,okus je ogaben….Drgač pa kar palijo,veselo v nakup in lepe užitke vam želim!!!

By the way…. kok je pa cena? In kje si jih ti kupila, da ne bom lih po celi LJ spraševala, v katerem seks šopu imajo “užitne gate”, hahah.

Ko smo pa ravno pri seks šopih… moja prijateljica mi je full razložila, kako naj bi bile zdaj full trendi japonske kroglice (sem prav napisala?). A ima katera izkušnje? Ona mi zatrjuje, da jih uporablja že skoraj vsaka mlada ženska. In ker jih jaz ne, vas zdaj sprašujem, če je to res, kar trdi ona. Ne vem… a sem jaz za luno, ali je ona tako napredna? :))))

Taja,
tudi jaz sem že razmišljala o teh kroglicah.
Če mislim prave, lahko s temi tudi delaš keglove vaje in nadvse uspešno oz. koristno ?!

Upam, da nisem tudi jaz sedaj izpadla, kot da nisem iz tega planeta, ha ha.

Dejte ženske se malo ‘raspričat’, da si res še na drugačen način popestrimo današnji petek in vikend.

Lp, alenka

Ja, za te kroglice se dosti govori v ženskih krogih 🙂 – baje, da jih nekatere medijske osebnosti redno uporabljajo, pa so zelo zadovoljne. Jaz sem pa vseeno malo skeptična, kako je s higieno takih kroglic – da slučajno si ne bi kakšnih infekcij nakopale v naši situaciji; tako da jaz, zdaj ko se zdravim zaradi neplodnosti, si ne upam kaj dosti eksperimentirati.

Bo verjetno kaj več lahko povedala katera, ki jih uporablja.

Meglen petkov pozdrav, Andreja1

To so tajske kroglice,meni se zdi,da mora ti bit kar fajn,vendar se še ni odločil,da mi jhi kupi….uffff….
Draga moja,pojma nimam,kje so v LJ sex shopi-sem primorka.Cena je pa nekje okoli 2000.
katja

Se opravičujem, če kar uletam v ta forum, ampak vseeno: najbolj na vidiku je sexshop v Ljubljani tisti za hotelom Lev, potem je redshop na Starem trgu, pa menda je en nov sexshop nasproti avtobusne postaje. Imajo pa v njem vse – tudi kaj za popapcat. Glede kroglic pa mene tudi skrbijo razna vnetja, ki lahko nastanejo, še sploh zato, ker sem ekstra podvržena temu.

Pa lep sončen dan vsem!

Punce malce za nasmejat ( prep. z drugega foruma)

Mati je imela 3 hčere, vse še device, ki so se vse poročile v zelo
kratkem razmaku. Ker je bila mati malo zaskrbljena glede začetka njihovega
spolnega življenja, so ji morale vse hčerke obljubiti, da ji bodo z medenih
mesecev poslale razglednico z nekaj besedami o njihovem spolnem življenju.

Prva hčerka je poslala razglednico s Havajev že dva dneva po poroki. Na
kartici je pisalo le ‘Nescafe’. Mama je bila na začetku zmedena, potem
pa se je odpravila v kuhinjo po posodo Nescafeja. Na njej je pisalo: “Dober
do zadnje kapljice!” Mati je zardela, bila pa je vesela za hčerko.

Druga hčerka je poslala razglednico iz Kanade en teden po poroki. Na
razglednici je pisalo ‘Benson & Hedges’. Mati se je takoj spomnila in
odhitela po moževe cigarete. Na škatlici cigaret Benson & Hedges je
pisalo: “Extra long. King size!” Mama je bila ponovno v zadregi, toda
srečna za hčerko.

Tretja hčerka in njen mož sta odletela na medene mesece na Karibe. Mati
je čakala cel teden, razglednice ni bilo. Po naslednjem tednu še vedno
nič…
Šele po celem mesecu je kartica končno prispela. Na njej je, s tresočo
isavo, pisalo ‘British Airways’. Mati je vzela v roke zadnjo revijo,
prelistala nekaj strani in našla oglas za British Airways. Pisalo je:
“Trikrat dnevno, sedemkrat na teden, v obe smeri!”
Mati je omedlela.

Vaško dekle je odšlo v mesto. Pred odhodom jo je mati posvarila: “Le pazi draga hči, da ne boš v mestu izgubila nedolžnosti!”
No in dekle je hodilo po mestu, ter se stalno obračalo in gledalo nazaj. pa jo opazi mestni frajer: “Ja kaj se pa ti tako prestrašeno oziraš?” In mu je povedala, da jo je mati opozorila, naj pazi da ne bi izgubila nedolžnosti. Pa ji je frajer predlagal, da se zvečer dobita in da ji bo pomagal nedolžnost prišiti, tako da je ne bo mogla več izgubiti. Dekle je privolila in zvečer prišla k njemu.
Pa je frajer začel “šivati”. Ko je končal ji je rekel: “No, zdaj je pa končano – pa še sukanca mi je zmanjkalo!”
Dekle je seglo z roko v njegovo m… in reklo: “Ja ti pa si lažnivec, saj vendar vidim, da imaš še dva klobka sukanca!”

New Report

Close