Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje nakup vozička preko kikiwelt-a

nakup vozička preko kikiwelt-a

Zvedela sem za poceni e-trgovino, in sicer kikiwelt.de. Zelo všeč mi je voziček Traxx jaguar 3. Cena, ki je navedena na tej strani, je zelo ugodna. Ne vem pa, kako je s poštnino, časom dobave … Vse, ki ste že kupovale preko “kikiwelta” vas prosim za čim več koristnih informacij.
Lp NaTaŠa

uh, uporabi iskalnik – o tem je bilo res ze veliko napisanega (od postnin do dostave itd.)

Ko oddaš naročilo, ti pošljejo predračun (splača pa se prej po emailu pozanimati, če imajo izbrani artikel na zalogi), ki ga plačaš na banki (nakazilo v tujino), po 3 dneh (toliko časa traja transakcija) ti pošljejo mail, da so prejeli nakazilo in običajno takoj odpošljejo paket. V treh dneh je pri tebi doma (dostavlja firma DPD). Jaz sem kupila prav ta voziček skupaj z zimsko vrečo, za stroške pošiljanja sem dala okoli 30 EU.

Brez skrbi lahko naročiš pri njih. Tudi jaz sem naročila prav ta voziček. Poštnina je bila 27 EUR no sicer ti je pa Sammy82 tudi vse povedala.

kakšna je pa kvaliteta teh vozičkov ?

New Report

Close