Nakup rabljenega avtomobila
Pozdravljeni,
rada bi kupila rabljeni avtomobil, pa me zanima če obstajajo kje kakšne “trgovine” z rabljenimi avtomobili, ki bi dale tudi “garancijo”? (V Ljubljani ali pa v Mariboru…) Ker sem popolni laik na tem podrčju, nebi rada da me prenesejo okrog na sejmu ali kje drugje. Rada pa bi, da avto nebi rabil popravila vsaj dve tri leta. Aja iščem pa citroena, cena cca. do 400.000 sit. Na pomoč!
Za vse namige, ki mi pridejo zelooo prav se vam lepo zahvaljujem!
Tinca_
Hm..Tinca….veš, ko kupuješ vozeka za 400 jurjev, je to živa tombola…lahko dobiš super avto, lahko ti pa mašina čez dva dni rikne in si v…
povprašaj pri kakšnem prodajalcu, naj ti naredijo tehnični pregled…tako, da dobiš vsaj tehnično izpraven avto..
Lep pozdrav
Speedy
Hvala vsem za informacije. Vem da za tak denar nemorem kupiti nevem kako dobre makine, a drugače mi finančno stanje žal ne dopušča.
V tem je ravno problem, da nimam nikogar ki bi se dobro spoznal na avtomobile in bi mi znal svetovati…..
* Ti, hvala za ponudbo, a iščem letnik vsaj 96.
Lep dan še naprej
Tinca veš, tudi nakup pri uradnem prodajalcu (avtohiši) ni garancija, da bo avto delal. Žal so ti prodajalci tudi pokvarjeni: ti zagotovijo, da je servis opravljen in avto tehnično brezhiben, pa se hitro pokaže nasprotno. Predlagam ti, da res najdeš nekoga, ki se spozna na te reči, ker tvoje neznanje bo vsaj pretkani prodajalec opazil.
Veliko sreče pri nakupu.
P.S. Na Avto.net-u prodajajo vse sorte in bodi skrajno previdna!