Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja NAKUP OTROŠKE OPREME V ITALIJI

NAKUP OTROŠKE OPREME V ITALIJI

Leo pozdrav!

Zanima me če kdo ve, kje v Italiji so trgovine z otroško opremo. Moj sinko je namreč dopolnil 6 mesecev in bo kmalu potrboval otroški sedež za v avto. Pri nas pa so cene teh zelo visoke.Živim na gorenjskem-Radovljica. Prosim če mi lahko razložite tudi pot, kako se pride do tam.
Hvala!

Midva z ženo sva v Italiji nabavljala v Udinah ( vendar samo v Chiccu), ostalo pa kupujeva v Avstriji ( Celovec – Toys’R’Us, Kika, Schmid; Beljak – Lutz; Graz – Lutz, Toys’R’Us; Dunaj – SCS (Baby1One, Toys’R’Us, Lutz)), kjer so cene zelo ugodne.

Glede na to, da ste iz Radovljice predlagam Celovec – v predelu Voelkermarkterstrasse (smer Dunaj oz. Graz) se nahaja večina trgovin.

Pozdravljena,
lahko nabavite otrosko opremo tudi v Trstu: v trgovinah Prenatal, Chicco, La Cicogna. Mi smo otroski sedez nabavili v Beljaku in sicer v trgovini Thomasser. Dobite njihovo spletno stran tudi na Internetu: http://members.aon.at/baby.thomasser/
in jih lahko vprasate za informacije.

Pozdravljene tudi mene zanimajo trgovine z več ponudbe boljših vozičkov lahko se peljem Trst Celovec proti Bosni naprimer v Sloveniji sem jih par na netu videla samo nobeden ni bil ko bi mi padel v oči.

New Report

Close