Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Urgenca naklofen

naklofen

Pozdravljeni,
po artroskopski operaciji kolena so mi predpisali Naklofen duo 75 mg dvakrat na dan. Po 4 dneh so se začele bolečine v trebuhu in driska. Zato vas sprašujem kaj bi lahko jemala, da bi bilo enakovredno temu zdravilo in primerno?
Ker so bolečine še kar močne 12 dan po operaciji in oteklina je še vedno prisotna me zanima, ali je potrebno koleno hladiti ali zadostuje, če mažem z hladilnim gelom, ali bi bil boljši gel Naklofen, ker z ledom težko sama hladim?
Ali je primerno začeti z razgibavanjem kljub bolečinam in oteklini?

Hvala.

Od zdravil brez recepta je na voljo le še paracetamol, ostalo je na recept, zamenjal bi za zdravilo iz druge skupine, kot je naklofen, torej ne nesteroidni antirevmatik
Lp

Lep pozdrav - - - - - - - - Sašo Rebolj, dr. med.

…aja, hladilni geli v kremah kaj dosti ne hladijo in bi kar prisegal na led, gel blazinice…
Lp

Spraševala sem za zdravila na recept, mora pa biti protivnetno: kaj bi potem priporočali po operaciji: Ibuprofen 400 ali 600 ali je boljši Ketonal kapsule ali kaj? Paracetamol je brez pomena, ker ne pomaga za tako močne bolečine.

Hvala.

Navedeni zdravili sta iz iste skupine kot naklofen in lahko povzročita enake stranske učinke. Žal ni primerno, da vam priporočam zdravila, ki se predpisujejo na recept in vam jih mora po svoji presoji predpisati (drug) zdravnik.
Lp

Objava čaka odobritev

New Report

Close