Najdi forum

naključna srečanja?

Pozdravljeni,
živim z možem in sinom v majhnem bloku, kjer so doma tudi “Kovačevi”. Družina je zelo prijetna, z dvema otrokoma, ona dva sta nekaj let starejša od naju in vedno, ko se srečamo poklepetamo.
Zadnje čase pa se mi dogaja, da se zelo, zelo pogosto srečava jaz in g. Kovač….Ok, sva se pač srečala, sem si mislila, ampak zdaj mi pa zadeva postaja prav hecna…nekako nama obema postaja že nerodno.
Naj povem še to, da sva se enkrat srečala na neki zabavi, on s svojo družbo in jaz s svojo. Takrat sem začutila, da me je bil vesel, tudi jaz sem bila nadpovprečno zgovorna, nekaj časa sva tako sproščeno klepetala, potem pa odšla vsak k svoji družbi.
Zdi se mi, da se od takrat dalje tako pogosto videvava….Ne vem…
Kaj pravite na to?

Dober sosed je vreden več, kot dobra alarmna naprava. Ampak to je največ. Ne ogrozi dobrih sosedskih odnosov s flirtom!

Ne bom moraliziral in skušal biti bolj papeški od papeža. Nič mi ni tujega, kar je človeško. Pa vendar, če ti je že do flirtanja, ne počni tega s sosedom, s sodelavcem, kolegom, možem prijateljice…… Dovolj je drugih priložnosti. Pojdi na http://www.ona-on.com in si najdi partnerja kje daleč.

...naj bo Luč, Ljubezen in Radost!...Igor T. - LOSANG TASHI

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close