Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! najšibkejši člen

najšibkejši člen

kdo vodi ta kviz ali kaj je to? menda ni saša šavel? kakšna se vam zdi? ali mora biti njeno obnašanje oz. vodenje igre tako kot je (nesramno do amena) ali pa je sama takšna oz. ima prosto izbiro poti vodenja in nastopanja?

Prišla sem na idejo, da je to verjetno Violeta Tomič.

Je, ja. Obnašanje je pa predpisano. Po predpisih bi morala biti še hujša… Nisem gledala originalnih (angleških) oddaj, sem pa veliko slišala o tem, da je V.T. prenežna.

Ja, to še ni nič, baje, tista Angležinja je menda še stokrat hujša – taka so pravila igre! Ne gre v bistvu toliko za sama vprašanja, kot recimo pri Milijonarju, ampak bolj za to psihološko komponento – koliko se pustijo zmest in razžalit, oziroma ali so kljub temu sposobni razmišljat s trezno glavo in čim hitreje najti odgovor na četudi na videz zelo lahko vprašanje, pa tudi za tisto “solidarnost” na koncu gre, ko se odločajo, katerega bodo izločili… Torej, neke vrste, boj za obstanek… 🙂

Ok, če je tak profil oddaje, vendar se mi zdi s stalno ponavljajočimi gestami in vedno enakimi formacijami povedi prav dolgočasna.

zdravo!

jaz sem parkrat gledala original, pa je ful boljši. Ženska je definitivno strupena, tu pa se mi zdi, da se V.T. prav pači in afna,

Res je že hudo dolgočasna in neizvirna.

Violeta T. bo morala še veliko dram odigrati da bo lahko zlobna kot tista angležinja:). Meni je na kvizu všeč le to ko se lahko smejiš (včasih) nesposobnosti tekmovalcev in pa taktiki tekmovalcev (ko nekdo, ki je bil najslabši na koncu zmaga).

Kje pa ste gledali ta original – na katerem programu se da videt? A se še predvaja?
Lp, Maja

Vsak dan od ponedeljka do petka na BBC PRIME ob 16.30 in naslednji dan ponovitev ob 11.45. Milijonkrat boljša oddaja kot pri nas!
Uživaj!
lp

Hvala, francoz, ampak mislim, da žal ne dobimo tega programa, edino BBC World, to pa menda ni to, ne? Ali pa je to kak nov program?

Ne, to žal ni to.
Mislim da ni preveč nov, ga gledam že nakaj let.
lp

Angležnja JE TAKA, V.T, pa jo (SLABO) igra.
Po eni strani je je škoda…

Meni Tomička ni preveč všeč. Je pa voditeljica na BBC Prime res kot strupenjača. Je zgleda pač takšen koncept oddaje, všeč mi pa to ravno ni.

kako pa pridete do tega programa, a preko kabelske, al kaj, al kupite katrico (BBC prime mislim()

Preko kabelske!

Voditeljica angleske oddaje je Anne je res huda ženska. V Londonu sem bila v London Dungeon in njena lutka stoji med najzlobnejšimi ženskami na svetu. Res je odlična v vlogi strupene voditeljice; tudi njeno zasebno življenje ni nič boljše. Slišala sem, da se je na javnem mestu spravila na svojega moža. Torej so res izbrali voditeljico, ki ji nesramnosti ni treba preveč igrati.
V nastrotju z našo. Ne vem zakaj ji ni še nihče povedal, da “….tokrat ste si prislužili in vložili ZGOLJ…” človeku dop***i, ko sliši ta stavek že 100x. Ne vem, ali si ni ogledala originalne verzije, ali pa je tako slaba igralka.
Pa tiste njene geste z rokami! JOJ JOJ! To, da ji gre od same nervoze včasih že na smeh, rajši ne bi omenjala. Res so na RtvSlo (spet) uničili dobro idejo. Škoda, ker sem se res veselila te oddaje, glede na to, kako všeč mi je angleška verzija.

New Report

Close