Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja Najlepši vs. najgrši voziček?

Najlepši vs. najgrši voziček?

Tistki, ki so malo naprednejši (če grem v smer ki jo ti nakazuješ) nimajo težav z nasprotnimi mnenji. Če nekomu tvoj voziček ni všeč je čisto prav, da to pove. Tebi je všeč in ker si dovolj samozavestna te mnenja drugih ne zanimajo.

no očitno to pri tebi ne velja in ti je pomembno, da vsi opazijo, da imaš drag voziček in zraven bi morali še malo v nezavest past.

Men je čist vseeno kakšen voziček ima kdo. Samo so mi pač rečmo Stoke in podobni grdi. Pa tud uni stari z potiskanim blagom so mi grdi. Pač saj mi je lahko nekaj grdo???

5 let nazaj sva kupila Quinny frestyle 3xl…. enkraten voziček. Še vedno nisem videla bolj funkcionalnega vozička. No vsaj meni je bil idealen.

Kar se pa tiče prevrnitve….. vsak voziček se prevrne če z njim ne znaš ravnati. Če ne znaš zapeljat na pločnik pol je itak kriza.

Jaz sem z mojim vozila po takih klancih, koreninah, stopnicah…. ma povsod smo šli in se tud mal ni zamajal.

Sam je pa fino, da je na svetu tolk različnih vozičkov, da lahko izbereš tistega, ki ti najbolje paše…. da ni tko k ko smo bili mi majhni, ko so naše mame zbirale med 3 različnimi vozki.

tudi jaz sem bila priča poškodbi otroka v trikolesniku..mamica je hotela z vozičkom zapeljat na plošnik in v trenutku se je voziček nagnil in otrok je z glavo zadel v robnik..ni bilo hujše posledice kot vidne brazgotine..hvala bogu

In to je bistvo vsega :)))

[/quote]tudi jaz sem bila priča poškodbi otroka v trikolesniku..mamica je hotela z vozičkom zapeljat na plošnik in v trenutku se je voziček nagnil in otrok je z glavo zadel v robnik..ni bilo hujše posledice kot vidne brazgotine..hvala bogu[/quote]

Zato pa se na robniklajlazje zapelje obrtno, torej najprej z dvema zadnima kolesoma.

To jaz iz izkusenj, ker smo s 3XL-om naredili km, da dol pades. Imamo tudi marelo 4 kolesnik (ups 8), ki je seveda tudi super, ampak cez 3XL-a ga pa ni. V svojem razredu seveda.

Ta “anekdota” o prevrnitvi trikolesnika čez rob pločnika je pa že ponarodela. Madonca, si fino zmišljujete. Vsakič ko je tema o vozičkih, tiste ki imate štririkolesnike ne pozabite omeniti tega primera:)

Aja pa še o “lepoti vozičkov”. Nekatere ste pač brez okusa, kaj naj rečem? Pa saj vam ni za zamerit:)

to sem videla na lastne oči kako je otrok skupaj z vozičkom padel, tako da ne bi o kakem izmišljevanju. voziček pa imam takega, ki je meni všeč. sama sem ga plačala, je naš, nam je všeč, ..ne vem kaj bi bilo če bi imele vse tak okus kot ti SMEŠKE STE..jaz osebno sem izbrala drugačen voziček kot jih ima večina pa kaj..

Najgrši so mi Peg Perego in podobni štirikolesniki, sploh marele, ki jih videti ne morem. Najlepši mi je Jane slalom. Všeč mi je tudi Stokke.

Vizualno so mi štirikolesniki lepši. Imamo pa trikolesnika iz čisto praktičnih razlogov – ker je sprednje kolo popolnoma vrtljivo in tako z vozičkom lahko manevriram le z eno roko, z drugo pa pač držim drugega otroka. 🙂 Pa hotela sem velika napihljiva kolesa, ker se precej prevozimo po kolovozih in makedamskih poteh. Tudi zato našega rdečega Quinnya ne bi zamenjala. 🙂

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Zivim v tujini, kjer so Stokke, Bugaboo, Quinny najbolj normalni, tako da ko pridem v Slovenijo se mi zdi vse TAKOOOOO STAROMODNO!!!!

Super, da boste imele TAKOOOOOO MODEEEEEERNE otroke.
Mi vsi ostali bedaki pa komaj čakamo, da bodo to sošolci naših starokopitnih, zaostalih in nazadnjaških otrok.In predvsem nesamozavestnih.Ma halooooo.
Kr neki vse skup, ni vredno zgubljat energije in se prerekat z BEJBAMI, ki točno vedo, kakšen vozek je nujno potreben in najboljši za njihove sončke.

škratek mislim, da se po nepotrebnem razburjaš.vsak si kupi tak voziček ko mu paše… ne vem zakaj gre enim v nos, če si privoščimo voziček za 1000€ ..saj si ga tudi ti lahko kupiš. ja osebno kupim otroku najboljšo robo in bi me bilo sram, če bi mogla svojega otroka vozit v enem res poceni vozičku ( po možnosti mareli za 40€) sploh pa taprvega.

Po nepotrebnem bi se razburjala, če bi me jezilo, da ene lahko, jaz pa ne bi mogla. Ne gre za to.Konec koncev me prav malo briga, kakšne v vozičke mate in kakšno filozofijo vozičkarstva imate.Že v štartu ne razumem, čemu ta debata sploh služi.
Razpištolil me je post “modern”(kar preberi si ga še enkrat), ki očitno ne razume, da so na svetu oz. po njenem v Sloveniji starši, ki jim ni bistveno, kako voziček izgleda, ker ga pač ne uporabljajo za šminkiranje in razkazovanje. In ni potrebno vseh vprek potem zmerjat, da so kao staromodni, a ne.

Jaz sem ti povedala svoje mnenje. Tako, kot so druge povedale, da so jim doloceni vozicki grdi, sem namesto te besede uporabila staromodni…

Pravzaprav tudi jaz ne! Je pa bila razprava odprta.

Nimam nič proti konstruktivnim debatam, ampak na žalost se marsikatera na tem in tudi na drugih forumih razplete v obračunavanje in prepiranje v slogu, ki ga še vrtičkarji prekašajo.
Poglej, verjamem, da nisi mislila nič slabega, ampak mnenje, tudi drugačno, se da lepše izrazit. Jaz sem te že razumela, kot sem te. Pa najbrž nisem edina.
No pa sej nima veze. Obesila sem se pač na tole, lahko bi se pa na kaj drugega.
Ker jaz sem itak popolna:))))))))

no meni osebno je najprej važno pri vozičku da je udoben za otroka na drugem mestu pa, da je lep seveda:) pa če stane 300€ ali pa 1000€
drugače pa imamo vse različne okuse in je res brezveze se zdaj nekaj prepirat, itak ne pridemo dokonca, ker bo še vsak dodal zadnjo besedo, tako da je res vseeno ali vozite otroka v vozičku pikolo ali stokke

Nazadnje sem kupila najlepšega (Quinny Buzz) in bila strašno nezadovoljna. Tako kvaliteta kot udobje. A voziček mi je še vedno najlepši 🙂

Zelo grd mi je bugabu, a bi ga kupila zaradi dobrih lastosti.

Res grd je pa Stoke Explory- fuj

lp, ewy

Kaj pa tale?

http://www.inglesina.com/en/products/details.php?itemid=316&sectionid=14

Meni je najlepši.

Ah, Inglesina… lepo, lepo.

New Report

Close