Najina punčka je umrla
Zelo mi je hudo zate in za tvojo punčko,ne znam si predstavljati te bolečine,ki jo sedaj prestajaš,res da sem enkrat splavila na samem začetku,tudi ta bolečina ni prijetna a kot praviš nisva še bila tako navezana kot sta se vidve,res mi je hudo ,nimam pravih besed zate,lahko ti rečem le to da bom mislila nate in ti v mislih poslala kako lepo misel.
Oh, ljuba Rainbow, srce mi krvavi ob tvoji hudi izgubi :((((((((((((((((((((((((((((( Vem, kako je izgubiti otroka, čeprav se mi je to zgodilo prej kot tebi, sem malega prav tako čutila, dokler mu ni prenehalo biti srce…
Pravzaprav v temle trenutku enostavno ne najdem besed… Le žal mi je in v duši boli :(((((((((
Zdravniki bodo ščitili eden drugega, njihova institucija pa jih bo zavila v celofan. Veš, sem iz Zasavja, ampak v trboveljski porodnišnici me nikoli niso videli. Sem se pač vozila 60 km stran – v LJ. Ravno zaradi nezaupanja v “lokalce” 🙁 Le prvi UZ v prvi nosečnosti so mi delali v Trbovljah, potem sem se prijazno poslovila od dr. Fakinove. Imam svoje razloge. Eden izmed njih je prav dotrajana oprema oz. njena hudo okrnjena uporabna vrednost.
Rada bi ti položila na srce, da nisi sama. Jočem s tabo. Če potrebuješ objem ali podporo, mi piši na mail [email protected]
Drži se, skoraj soseda, mislim nate!!!
Kot predstavnica v farmacevtskiski industriji sem obiskovala vse naštete ginekologe in moram reč, da le ti iz BT se zelo malo zanimajo za stroko in od dr. iz Zagorja ginekologa sem izvedela veliko kritik čez njih in njihovo strokovnostjo- SLOVENSKA DRŽAVA si ne bi smela privoščit da delajo taki nevedneži v zdravstvu- to mora iti naprej lahko si poiščeš tudi pravno pomoč. Vztrajaj ne obupaj in vem da ti bo še uspelo uspešno zanositi in donositi, vendar tega srčka ne boš mogla pozabit dokler ne boš te malomarne ljudi posadila na zatožnoi klop.
Draga Rainbow! Vem kako se počutiš, tudi sama sem rodila mrtvo punčko v 38.tednu nosečnosti v Trbovljski porodnišnici! Pri meni je šlo za defektno placento! Čutila sem brce, ponoči me je zbujala…. mislila sem da bom vsak čas stisnila k sebi prelepo hčerkico in kaj je bilo na koncu, na rednem pregledu 3.9.04 so na UZ videli, da moji hčerkici ne bije več srce! Hitro sem šla v porodno, morala sem hitro roditi, umetni popadki, bolečina, …dopoldanska sestra, ki je bila zelo prijazna-iz Hrastnika, je šla domov, prišla je popoldanska sestra neprijazna,…strah, jok, nočna mora,….vsa zmučena rodim, grozen občutek hčerkica ne joka, GROZA, NIKOLI NE BOM POZABILA TEGA TRENUTKA! MOŽ JO JE VIDEL, NISEM IMELA MOČI, DA BI JO STISNILA, POLJUBILA,OBUP, KAJ BI DALA DA SEM JO POLJUBILA, SE OD NJE POSLOVILA,sedaj je kar je….RES VEM KAKO TI JE,UPAM DA BOŠ KMAL ZAŽIVELA!!! HUDO MI JE DA ŠE ENA ŽENSKA DOŽIVLJA MOJO ZGODBO! ISKRENE SOŽALJE! TOPLO TE OBJEMAM IN MISLIM NA VAJU!
Dragi Rainbow in sneza ter ostale s tako grenko žviljensko izkušnjo,
pridružujem se besedam tolažbe predhodnic. Tudi meni je grozno hudo ob prebiranju tvojega pisma in mislim, da je izguba svoje otroka najhujša stvar, ki se ti lahko pripeti v življenju, sploh za mamo.
Moje iskreno sožalje in še bolj iskrena želja, da se vseeno dogodi čudež in ti usoda, tako kot ti je enega angelčka vzela, vrne v naročje drugega.
Lp, D
Tudi jaz sem s solzami v očeh in s kepo v želodcu prebrala tvojo tragično zgodbo. Zelo mi je žal za tvojega sončka,a zavedaj se,da upanje umre zadnje.
Naj povem,da sem pred kratkim rodila v bolnici Trbovlje in moja zgodba je k sreči drugačna kot tvoja. Jaz se moram prav dr. Jurcatu zahvaliti, da je moja hčerka zdrava in živa privekala na svet. Ko ji je pojenjal utrip srca niso nič čakali in so mi takoj opravili carski rez ter rešili mojo hčerko. Je pa res, da ima BT bolj slabe aparature kot v LJ tako, da jaz mislim, da bi se tu moralo kaj ukrepati.
ISKRENO SOŽALJE :(((