Najdi forum

Najamemo vrtiček v Mariboru! [email protected]

Prosim, če mi kdo odda vrt v bližini vodev velikosti caa 2 m x 10 m za ekološko pridelavo. lahko je tudi manjši v Grosupljem.
Prosim ponudbe na [email protected]
Sončen pozdrav

Pozdravljeni!
Močno željo imam po vrtičku in bi lepo prosil za kakršno koli ponudbo na mail [email protected]
Lahko je v Celju ali bližnji okolici

Najlepša hvala

Pozdravljeni!
Imam močno željo po vrtičku in bi lepo prosila za kakršno koli ponudbo, če kdo oddaja kakšen mali kos zemlje za obdelovanje v bližnji okolici Celja, še bolje pa v okolici Žalca ali Šempetra. Za več info. pišite ali pokličite 040/974-766
Najlepša hvala!

6 km iz Centra Ljubljane (smer Rudnik), oddam nekaj vrtičkov za ekološko pridelovanje zelenjave. Velikosti so od 100 – 200 m2. Zemlja je izredno rodovitna. Do vrtov je speljana tudi voda. Cena 1 EUR/ m2 na leto + 10 EUR letno prispevek za vodo.

051 435 234

Najamem vrt v Mariboru na območju Studenc, Radvanja ali Peker. Zemljo primerno za vrtiček lahko tudi odkupim.
[email protected]

Lep pozdrav.z mozem isceva vrt v spodnji Siski ,stegnah in Pdotik .ce je moznost da je hiska postavljena bi bilo dobrodoslo.tel st.041 297 835

Pozdravljeni,
zanima me če kdo oddaja kak kos obdelovalne površine v izmeri od 50 do 100 kvadratnih metrov kjerkoli med Šmartnem pri Ljubljani in Vodicami. Super bi bilo, da je zemlja preorana in pripravljena za setev. Zanima pa me izključno bio pridelava in ni potrebe po hiški oz.lopi.
Za kakrsno koli informacijo se vam zahvaljujem ze v naprej. Portal spremljam redno in mi prosim sporocilo pustite kar tu gor.

Hvala ter lep pozdrav, Tadej

Pozdravljeni,

Rada bi najela zemljišče ( do 100 metrov kvadr.) v Laškem za namen vrtnarjenja in preživljanja prostega časa. Možen je tudi nakup, če bi bila cena ugodna.

kontakt: [email protected]

Pozdravljeni,
v kolikor bi si želeli pridelati lastno zelenjavo, vrtno sadje in zelišča oddajam vrt v okolici Celja – Medlog. Cena in velikost po dogovoru. Kličite na 031 794 342

Pozdravljeni,
Iščem vrtiček v okolici Radovljice, Lesc oz. Kamne Gorice, po možnosti cca. 50m2, za daljši najem z letno najemnino. Kontakt: [email protected].
Lep pozdrav!

Tudi jaz bi najela majhen vrt za pridelavo zelenjave. Doma sem v Mariboru. Zanima me,na koga bi se lahko obrnila ali če mogoče kdo pozna ali ima majhen vrt,ki ga ne obdeluje. Hvala in lep pozdrav

Oddajam zemljišče za vrtičke. Njiva v velikosti pol hektara se nahaja na Lavrici, to je prvo naselje, ko se konča Lj-jug. Velikost vrtička po želji. Ogledi so to soboto, 09.04. Tel: 041 694232, Aiša

Oddamo zemljišča za vrtičkarje na Ptuju. Od 500 – 600 m2…
Za podrobnosti kliknite: http://www.nepremicnine-ptuj.si/si/ac_estates_si/si/oddamo-zemljisce-parcelo-posest-za-vrt-ali-vikend-na-ptuju.ac/
M: 031 605 685

Sem iz Maribora in bi najela vrt z lopo za shranjevanje orodja v okolici Maribora.

lahko daste številko barbara mi imamo vrt

New Report

Close