najem vrtička
Najamemo vrtiček v Mariboru! [email protected]
Prosim, če mi kdo odda vrt v bližini vodev velikosti caa 2 m x 10 m za ekološko pridelavo. lahko je tudi manjši v Grosupljem.
Prosim ponudbe na [email protected]
Sončen pozdrav
Pozdravljeni!
Močno željo imam po vrtičku in bi lepo prosil za kakršno koli ponudbo na mail [email protected]
Lahko je v Celju ali bližnji okolici
Najlepša hvala
Najamem vrt v Mariboru na območju Studenc, Radvanja ali Peker. Zemljo primerno za vrtiček lahko tudi odkupim.
[email protected]
Pozdravljeni,
zanima me če kdo oddaja kak kos obdelovalne površine v izmeri od 50 do 100 kvadratnih metrov kjerkoli med Šmartnem pri Ljubljani in Vodicami. Super bi bilo, da je zemlja preorana in pripravljena za setev. Zanima pa me izključno bio pridelava in ni potrebe po hiški oz.lopi.
Za kakrsno koli informacijo se vam zahvaljujem ze v naprej. Portal spremljam redno in mi prosim sporocilo pustite kar tu gor.
Hvala ter lep pozdrav, Tadej
Pozdravljeni,
Rada bi najela zemljišče ( do 100 metrov kvadr.) v Laškem za namen vrtnarjenja in preživljanja prostega časa. Možen je tudi nakup, če bi bila cena ugodna.
kontakt: [email protected]
Pozdravljeni,
Iščem vrtiček v okolici Radovljice, Lesc oz. Kamne Gorice, po možnosti cca. 50m2, za daljši najem z letno najemnino. Kontakt: [email protected].
Lep pozdrav!
Oddamo zemljišča za vrtičkarje na Ptuju. Od 500 – 600 m2…
Za podrobnosti kliknite: http://www.nepremicnine-ptuj.si/si/ac_estates_si/si/oddamo-zemljisce-parcelo-posest-za-vrt-ali-vikend-na-ptuju.ac/
M: 031 605 685