najem vrtička
Na Ptuju oddam zemljsca za vrtove ali vikend plac (velikost po dogovoru).
Zemljsca se nahajajo na ravninskem delu dokaj blizu blokovskega naselja.
V primeru resnega interesa, mi za podrobnosti pisite na [email protected]
lp
Oddam vrtičke Podutiku. Urejene imamo wc-je, prostor (kozolec z mizami in klopmi za vrtičkarje), skupna uta). Vrtički so ob potoku.
Info na 051 241 826 ali [email protected]
V najem oddam več zemljišč za pridelovo vrtnin ter prosti čas ali vikend. Zemljišča so lahko dostopna ter se nahajajo le 1 km od blokovskega naselja Rabelčja vas. Zemljišča se oddajajo prazna (brez vrtnin ter brunarc) in bodo na voljo od konca junija 2014. Doba najema in ostali pogoji po dogovoru. Približna velikost posamezne parcele: cca 550 m2.
Letna najemnina: 250€/leto
Za rezervacije in informacije pokličite ( M: 031 605 685 – Aljaž), saj je število zemljišč omejeno.
*slike so simbolične
najamem vrt v Mariboru več na [email protected]
oddam posamezne njive poljubnih velikosti v okolici Vrhnike(7 kilometrov izven). Nahaja se na mirni lokaciji s skupnim kozolcem za spravilo orodja.
Cena najema je odvisna od velikosti najete njive (cca. 1 evro m2) in zajema spomladansko oranje in brananje njive.
Ponudbe in vprašanja pošljite prosim na elektronski naslov: [email protected].
Hvala
Želeli bi najeti vrt najraje v Zalogu, Ljubljana. Ponudbe na mail [email protected]
Želeli bi najeti vrtiček blizu Vrhnike ali Logatca, ponudbe na mail [email protected]
Pozdravljeni,
zanima me, če kdo oddaja vrtiček v okolici Polzele. Prosim, če me lahko kontaktirate na [email protected].
Hvala.
Lep sončen pozdrav!
Jaz bi ponudila pomoč na vrtu po vaši metodi in načinu vrtnarjenja v zameno za 4×4 m vrtiček, ali simbolično najemnino, na katerem bi vzgajala zelišča in zelenjavo na biodinamični in permakulturni način zase. Imam izkušnje in znanje. Pa da se podružimo in smo si v pomoč 🙂
MARIBOR najraje blizu Griniča oz. avtobus postaje 3, 12, 9, 16, 20, 10
070 232 256 Maja
Najamem vrt v Mariboru ali neposredni bližini. Možnost dogovora za protiusluge – urejanje okolice. Info: [email protected]
Iščem zemljo, vrtiček cca 50m2 za najem v bližini Savelj, Kleč, eventuelno stegen.
V najem oddam ekološki vrt v Grosupljem. Velikost po zbiri.
Kontakt: 041-232-468 ali [email protected].
Oddam prostor 300m2 za oddih-vrt, bližina Zrkovci-Maribor. Letno 150€. mail: [email protected]