najem vrtička
Pozdravljeni
Zelo si želim vrtička v Mariboru ali bližnji okolici, naprošam vse, kateri vedo za kakšnega da mi to sporočijo na e-mail: [email protected]
Živjo
Zanimam se za najam parcele za vrt do 300 kvadratov v okolici Podlipe, Smrečja in Vrhnike.
Moj mail: [email protected]
LP
Pozdravljeni!
Oddam njivo v Podgorici pri Ljubljani za vrtičke. Možnost izbire velikosti.
Informacije na [email protected]
LP Stane
Oddajamo vrtičke, lokacija : Ig, cena 150 eur za letni najem 100 m 2
več informacij na : [email protected]
Zanimamo se za najem vrtička s hišico v Kamniku, vendar bi potrebovali še kakšne dodatne informacije (lokacija, velikost – parcele, hišice…), zato prosimo za kontakt na mail: [email protected]
Zdravo,
želim najeti vrtiček v Slovenski Bistrici ali bližnji okolici. Če ima kdo kakšno info ali morda sam oddaja, mi prosim sporočite tukaj ali na e-mail: [email protected]
Hvala, L 🙂
Zdravo
midva z mojim dekletom bi tudi najela košček zemlje primeren za obdelovanje v Mariboru. Po možnosti v okolici Peker, Limbuša ali Kamnice.
kontakt: [email protected]
lep dan še naprej!
Živijo,
tudi jaz bi se na vas obrnila za kakšno informacijo. Smo mlada družina in v okolici Nove Gorice iščemo
njivo, vrt za v najem. Ker smo usmerjeni v eko in bio, je zaželeno da je okoliš čim bolj “zelen” :). Za kakršno koli informacijo se iz srca zahvaljujem.
Kontakt 040 131 855 ali na mail [email protected]
Najamem vrt v blizini centra mb. Prosim za ponudbe na [email protected]
Pozdravljeni!
Tudi sama se zanimam za najem vrtička v Ljubljani v okolici Novih Jarš (Jarše, Obrije, Šmartno, Tomačevo). Za kakršnokoli informacijo se vam že vnaprej zahvaljujem.
Kontakt: [email protected]
Lep dan,
Mira
Zanimam se za najem vrtička okoli 100m2 v Ljubljani, najraje Ljubljansko Barje, Vič ali Šiške.
Še bolje,če je poleg tudi manjša hišica ali prostor za shranjevanje orodja.
Hvala in lep pozdrav
ICenjene ponudbe pošljite na [email protected]
Želi kdo imeti svoj vrtiček v okolici Celja več info:
Vrtovi velikosti od 50 do 100 m2. Cena najema je 1,5 € na m2 za eno leto.
V Ceno je vključen hlevski gnoj, ter slama za gnojenje in izvajanje perma kulture. Zemljišča niso bila škropljena s pesticidi in gnojena s umetnim gnojem, zaradi vodovarstvenega območja. Primerna za bio pridelavo. Vrtovi so preorani in pripravljeni na novo sezono. Zraven vrtov je ogromno parkirišče, ki omogoča neposreden dostop.
Število vrtov je omejeno. Lokacija vrtov je v Medlogu, blizu nekdanjega Ingrada.
Kontakt [email protected] ali tel. 041/945-305