najem vrtička
Če kdo oda kakšen kos zemlje za vrt v okolici gorenjske naj mi sporoči na [email protected]. tam bi naredil zdravilni vrt zelišč in zraven postavil mini zeliščarsko kočico z mini čebelnjakom za sušenje in predelavo čajev, medu…s tem nebi tržil temveč podarjal tistimi , ki to potrebujejo za zdravlje, ostalo pa bi imel zase in za lastnika parcele. Cena naj bo realna in letna.
prosim,če mi lahko kdo pove kje najdem kakšen vrt za najem v celju.imam dva otroka in še noseča sem,zato imam čas in željo do vrtnarjenja.moj gmail je:[email protected]
v najem iščem vrt v Lescah ali Radovljici do 100 kvadratnih metrov.
javiti se tudi tisti, ki mogoče koga poznate, ki bi oddajal. Hvala!
email: [email protected]
tel: 070/656-345
Sašo
Če bi kdo rad najdel vrtiček je tukaj več info…
Cena najema pride 1,5EUR / m2 na leto. Lahko najamete 50m2, 100m2 …
Za 50m2 vrtička boste odšteli na leto le 75EUR.
Število vrtičkov je omejeno zato pohitite s prijavo. Za ogled vrtičkov kontaktirajte na [email protected] ali preko telefona 051 241 826.
na facebooku: https://www.facebook.com/EkoloskiVrticki?ref=hl
Če bi kdo rad najdel vrtiček je tukaj več info…
Cena najema pride 1,5EUR / m2 na leto. Lahko najamete 50m2, 100m2 …
Za 50m2 vrtička boste odšteli na leto le 75EUR.
Število vrtičkov je omejeno zato pohitite s prijavo. Za ogled vrtičkov kontaktirajte na [email protected] ali preko telefona 051 241 826.
na facebooku: https://www.facebook.com/EkoloskiVrticki?ref=hl%5B/quote%5D
Vrtički so v Podutiškem koncu blizu Glinc.
Najamem vrt v Mariboru ali neposredni bližini. Možnost dogovora za protiusluge (urejanje okolice, delitev zelenjave, čiščenje…). Ponudbe prosim na [email protected]
Oddam njivo primerno za ekološko pridelavo.
Njiva ima cca 2500m2 in se lahko razdeli na več parcel – vrtičkov. Najem je za eno vsakič posebej za eno sezono.
Vsem ki bi se zanimali za pridelavo zdrave hrane na vrtičkih na tej njivi, nudim souporabo lope z ročnim orodjem, samokolnico,… torej primerno za ljudi iz blokov ki nimajo orodja..
Njiva je preorana in pripravljena za naslednjo sezono. Spomladi pred pričetkom jo bom s krožno brano zbranal tako, da bo zemlja mehansko vrhunsko pripravljena. Pri obdelavi pomagam s traktorjem in priključki v toliko kolikor je skupnega interesa, dokler je njiva prazna.
Njiva ni bila nikoli tretirana s kakršnimi koli kemikalijami pesticidi, ali kemičnimi gnoijili in želim da se takšna tudi ohrani zato je dogovor možen izključno le z ekološko osveščenimi najemniki.
Njiva se nahaja na Dobrovi 2 km smer Horjul, v bližini Ljubljane, a že na območju, ki je bistveno manj izpostavljeno prašnim delcem PM10 zato je manjša nevarnost da bi bil pridelek zdravju škodljiv oziroma je kvaliteta pridelka boljša. Na njivi za tretman dovoljujem le uporabo komposta, bio gnojil in podobno.
Proti škodljivcem in plevelom pa izključno le mehansko obdelavo in nobenih kemičnih sredstev!!!
200m od njive zagotavljam urejeno zasebno parkirišče (v paketu najema vrtička).
Samo resni me lahko kontaktirajo s sporočilom preko facebook profila “Uroš Spruk” maila in telefonske javno ne objavljam (zaradi spama).
zanima me,če da kdo v najem parcelo v okolici Grosuplja ali pa na Ljubljanskem barju?
V najem bi vzel parcelo do 300kvadratov. za dolgoročno obdobje.
ponudbe mi pošljite na mail.:
[email protected]
lp
Zanima me, če da kdo v najem vrtiček v Ptuju ali okolici, uporabljal bi ga za pridelavo zelenjave in vrtnin.
Ponudbe mi pošljite na mail.:
[email protected]
Slučajno sem naletel na tole temo in bi rad še sam nekaj vprašal, če ima kdo kakšen pameten nasvet- Sem že dalj časa lastnik gradbene parcele blizu naselja izven mesta. Zaradi znane finančne situacije gradnje žal v bližnji prihodnosti ne bo. Za obdelovanje je meni predaleč. Me je pa nekdo iz kraja, kjer se parcela nahaja prosil, če bi lahko na njej naredil vrtiček, ker se zdaj čedalje več doma prideluje. Se še nisem odločill in bi rad vprašal kaj to lajko zame pomeni. Ne bi rad, da nekdo lepo vse obdela potem pa jaz začnem gradit oz. slabše, da bi moral prodat. A je treba napisat kakšno pogodbo, in kako naj bi zgledala, so kje kakšni vzorci. Kako narediti, da bo za obe strani prav. In nenazadnje kakšna naj bi bila najemnina. zdaj je parcela poraščena s trav in bo kar nekaj dela, da bo vrtiček, velika cca 500m2. Hvala za vsak nasvet. Filip