Najdi forum

Pozdravček,

Ima kdo doma avtodom, ki ga daje, ali pa bi ga dal v najem za letni dopust, za 14 dni.
Letos imamo v načrtu preživeti počitnice malo drugače, do sedaj smo vedno kampirali, sedaj pa bi malo pobežali po evropi.
Če ima kdo avtodom, pa bi ga dal v najem, naj se javi. Zmenili bi se za ceno, smo resni, čisti, pazimo na tuje stvari. Aja, smo štiričlanska družinica.
Ali pa če kdo koga pozna, ki daje tko privat v najem avtodome, bi bla tud hvaležna za kakršnokoli informacijo.

Hvala lepa.
Maška

Pokliči v Jolly karavan, kjer se ukvarjajo s to rečjo. Telefonske pa žal nimam.

Že od nekdaj je moja želja tako potovati, vendar je za nas to vseeno prevelik zalogaj (finančno).

Lepe počitnice!

Ojla Maška, kura ste fajni. Si me kar mal razdražla “z vašim planom” :))) Sej veš, že dobri dve leti nisem bla na dopustu…

Ja mi smo se odločili zato varianto predvsem zaradi tega, ker so hrvatarji tako zasolili cene …..in ker si že zelo dolgo z možem želiva potovanja po evropi, in ker so otroci sedaj končno dovolj veliki…….bomo šli….samo še ne veva, ali bova najela avtodom, al se bova zapufala, pa enga kupla……..
Maška

Glej
http://www.aprom.si/
http://www.jollycaravan.it

Hvala

Zdravo!
Super ideja, imam prijatelje, ki imajo AVTODOM, mogoče bi se obrnila na njih,
imajo prijatelje ,ki imajo avtodomove,
veliko uspeha , FRENK tel.041633515.
čao

Ej…čak mal………a to ti daješ kar od kolega telefonsko…..hm….bom poklicala….sam upam da me ne bo nekam poslal…..hvala za zaupanje
Maška

no upam ,da te ne bo, saj je fejst fant
sploh so pa avtodomarji fajn ljudje

Zanima me , če si poklicala in po kakšni ceni nudi? Tudi jaz bi bila interesent za tako varianto.

Tudi jaz. Prosim, sporoči.

Sem poklicala ja, in baje da daje v najem samo prijateljem in kolegom.
V glavnem, za ceno ne vem, ima full dober avtodom, je pa vztrajal,d a se vidimo, gremo na kavo, si ogledamo avtodom in potem pomenimo o ceni.

Maška

no vidiš maška, saj ti povem da je fajn fant
avtodom je pa res kul, sem že spala notri
zahteva pa red in čistočo, to je pa res
čao

New Report

Close