Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Najboljši voziček???

Najboljši voziček???

Ga ima moja sestra- je zadovoljna ful. Se je odločala med PP Pliko in Recaro Akuno. Pa je ta prevagal in pravi, da ji ni žal. Ona je bolj za klasične vozičke, cena ji je bila tudi pomembna.
Če bi pa jaz imela še eno bebo, bi pa definitivno kupila novi voziček od Recara- mislim, da se imenuje Babyzen. (http://www.recaro-slovenija.si/recaro/html/04_childsafety/babyzen.html) Meni je lep, enostaven, pa baje se zloži tak na malo, da gre celo v prtljažnik fička. Škoda le, da ga že prej niso naredli 🙂
Glede na tvoje zgornje kriterije, misllim, da bi tudi prišel v upoštev.

Vsaj naj oceni sam. Mene moti predvem to, da otrok v športnem delu ne leži na ravnem ampak ko leži, ima noge v luft. Nagiba se celotna školjka in ne samo del. Pa tudi kosara je naznansko nizko (kar je meni, ki sem velika, pač mimo). O ceni rajši ne bi. zavedaj pa se, da je dobavni rok vsaj 4 tedne, za bolj popularne barve pa tudi 6 in več.

Ena je omenila da ima High Trek 4 kolesa? Očitno si gledala napačen voziček, ker High Trek je trikolesnik. In verjemi da gre v Cliota, če daš kolesa dol. Tako da ne pretiravat če nimaš izkušenj s tem vozičkom!

Bugaboo cameleon dobiš ful poceni na Bolhi.

Tole sem bila jaz. Res nimam izkujšenj, videla sem ga v BC in imela v spominu, da ima 4 kolesa. Sem šla zdajle pogledat na splet in vidim, da jih ima res samo 3. Je pa še vedno glumazen in grd. Predvsem pa si sama ne želim vozička, ki mu moram snemati kolesa, ker to že v lepem vremenu ni higiensko, v dežju in pri vožnji po kakšnem blatnem terenu mi je pa še toliko bolj mimo. Ampak vsakomur svoje, kajne?

Tole sem bila jaz. Res nimam izkujšenj, videla sem ga v BC in imela v spominu, da ima 4 kolesa. Sem šla zdajle pogledat na splet in vidim, da jih ima res samo 3. Je pa še vedno glumazen in grd. Predvsem pa si sama ne želim vozička, ki mu moram snemati kolesa, ker to že v lepem vremenu ni higiensko, v dežju in pri vožnji po kakšnem blatnem terenu mi je pa še toliko bolj mimo. Ampak vsakomur svoje, kajne?[/quote]

Samo v opombo. A pri navadnih vozičkih pa kolesa niso umazana?

Tole sem bila jaz. Res nimam izkujšenj, videla sem ga v BC in imela v spominu, da ima 4 kolesa. Sem šla zdajle pogledat na splet in vidim, da jih ima res samo 3. Je pa še vedno glumazen in grd. Predvsem pa si sama ne želim vozička, ki mu moram snemati kolesa, ker to že v lepem vremenu ni higiensko, v dežju in pri vožnji po kakšnem blatnem terenu mi je pa še toliko bolj mimo. Ampak vsakomur svoje, kajne?[/quote]

Samo v opombo. A pri navadnih vozičkih pa kolesa niso umazana?[/quote]

So, ja. S to razliko, da si v prtljažnik lahko pogrnem polivinil in dvignem vozek noter brez da se dotikam koles. Če moram pa vsakič snet kolesa, če ga hočem dat v avto, je pa to drugo, a ne? In potem verjetno nimaš pri roki vode, da si boš umila roke, ampak boš s temi istimi rokami prijela bebo, volan…. Brrr, kar zmrazi me, če pomislim na to.

Samo v opombo. A pri navadnih vozičkih pa kolesa niso umazana?[/quote]

So, ja. S to razliko, da si v prtljažnik lahko pogrnem polivinil in dvignem vozek noter brez da se dotikam koles. Če moram pa vsakič snet kolesa, če ga hočem dat v avto, je pa to drugo, a ne? In potem verjetno nimaš pri roki vode, da si boš umila roke, ampak boš s temi istimi rokami prijela bebo, volan…. Brrr, kar zmrazi me, če pomislim na to.[/quote]

Očitno še nisi mamica. Jaz pa sem vozičkala že dva otroka. In zlagala 3XL-a v Cliota. Ja, gre, tudi s košaro in kolesi gor. In smo preživeli. Brez vseh težav z imunskim sistemom, brez drisk in okužb, ki bi se lahko zgodile, ker sem z roko prijemala vozičkova kolesa.

Ne ti meni packa. a ti si vedno umiješ roke, ko se dotikaš ročaja na nakupovalnem vozičku, preden pobožaš svojega otroka, pa volan, …..

Ne boš verjela, ampak v avtu imam vedno vodo, mokre robčke in razkužilo. Prvo za vsak slučaj, če se na cesti kaj zgodi, drugo za otroško higieno, tretje pa za naše lastno zdravje.

So, ja. S to razliko, da si v prtljažnik lahko pogrnem polivinil in dvignem vozek noter brez da se dotikam koles. Če moram pa vsakič snet kolesa, če ga hočem dat v avto, je pa to drugo, a ne? In potem verjetno nimaš pri roki vode, da si boš umila roke, ampak boš s temi istimi rokami prijela bebo, volan…. Brrr, kar zmrazi me, če pomislim na to.[/quote]

Očitno še nisi mamica. Jaz pa sem vozičkala že dva otroka. In zlagala 3XL-a v Cliota. Ja, gre, tudi s košaro in kolesi gor. In smo preživeli. Brez vseh težav z imunskim sistemom, brez drisk in okužb, ki bi se lahko zgodile, ker sem z roko prijemala vozičkova kolesa.

Ne ti meni packa. a ti si vedno umiješ roke, ko se dotikaš ročaja na nakupovalnem vozičku, preden pobožaš svojega otroka, pa volan, …..

Ne boš verjela, ampak v avtu imam vedno vodo, mokre robčke in razkužilo. Prvo za vsak slučaj, če se na cesti kaj zgodi, drugo za otroško higieno, tretje pa za naše lastno zdravje.[/quote]

Nikomur nisem rekla packa, to je zraslo izključno na tvojem zeljniku. Samo razmišljam na glas, kako je, če moraš pred vsako uporabo montirat / demontirat kolesa vozička in zakaj bi to sploh kdo hotel početi. Konec koncev pri tolikšni ponudbi vozičkov res ni problem najti takega, ki ti gre brez problemov v avto, in ima še vse ostale funkcije, ki jih želiš. Ampak tako kot sem rekla, vsakomur svoje. In škoda sape za brezplodno debato. LP

Sem ogromno uporabljala High Trek in mu snemala sprednje kolo, da sem ga zložila v avto. Sname se z ekstremno lahkoto in ni potrebno tikati direktno kolo. Tudi jaz sem bila prvotno proti temu, da bi morala vozičku snemati kolo. Pa sem si premislila.

Otroški vozički po ugodnih cenah. Sedaj so vam na voljo otroški vozički po izjemnih cenah, narejeni iz najkakovostnejših materialov ter izdelani po evropskih standardih z vsemi zahtevanimi varnostnimi predpisi. Poleg vseh funkcionalnih značilnosti, so otroški vozički na voljo v različnih barvah. Nekateri starši se za barvo vozička odločijo na podlagi lastne preference določene barve, spet drugi pa se za barvo odločijo na podlagi spola otroka. Ne glede na to katero barvo otroškega vozička boste izbrali, naj le-ta odraža vas. Ponavadi se za nakup otroškega vozička odločamo v času nosečnosti. Pred nakupom pa je pomembno, da otroške vozičke dodobra naštudiramo. Zakaj … odvisno je namreč, kje boste z vozičkom vozili. Nekateri otroški vozički so namreč bolj primerni za mestno vožnjo, a se ne obnesejo enako dobro na bolj razgibanem neasfaltiranem terenu. Če ste bolj športni tip človeka, je morda najbolje, če se odločite za različico otroškega vozička, ki bo zadovoljila vsem potrebam po vožnji.https://vrhunski-otroski-vozicek.weebly.com

Jaz sem zelo zadovoljna z vozičkom Uppababy Vista. Je zelo okreten, ne pretežek, pospravljanje je lahko in gre v Opel Corso. V glavnem same pohvale.

Kdor kupuje voziček (mi bomo dobili rabljenega, sploh ne vem kera znamka), naj obvezno prebere tole – toliko o super oh in sploh joolz in stokke…:
http://www.zurnal24.si/vozicek-za-1350-evrov-padel-na-testu-clanek-244676

Mi smo ga kupili na Bimbo.si. Baby Jogger City Elite 2 in je res super. Pa še doživljensko garancijo ima.

Poglejte tukaj:
https://www.bimbo.si/otroski-vozicki

New Report

Close