Najboljši tirolog od Gorenjske pa tja do Celja?
Zanima me tak ki se ti posveti in te posluša in išče rešitev ne pa da samo poveča dozo Euthyroxa in adijo za eno leto.
Žena ima problem s ščitnico in hkrati z zanositvijo in bi rabil nekoga ki to dvoje bolj resno jemlje.
Težko bi svetovala karkoli. Sama sem zelo zadovoljna z dr. Pirnatom na Nuklearni kliniki.
Res pa je, da sem bila na začetku popolnoma izgubljena in nisem vedela, kam bi se obrnila, zato sem o svoji bolezni veliko prebrala. Posledica takih in podobnih “izgubljenosti” je bila tudi ustanovitev društva, v katerem si pacientke izmenjamo marsikatero koristno informacijo. Mogoče tudi ženi ne bi škodilo, da bi se pridružila kateri izmed skupin za samopomoč, saj bi dobila veliko koristnih informacij iz prve roke.
Dodatne informacije o delovanju društva dobita na naši spletni strani, kjer deluje tudi klepetalnica. http://www.metuljcica.si/
Pa lep pozdrav še enkrat.
Spoštovani!
Tudi mene zanima kje bi našla tapravega zdravnika, pri nas ali v tujini. Takega z veliko izkušenj, razgledanega, ki misli z svojo glavo in ki se posveti svojim pacientom .Pri tem mislim predvsem na tirologa ali endokrinologa.
Imam namreč zelo zakomplicirano situacijo in z dosedanjim načinom obravnavanja in zdravljenja nisem zadovoljna.
Veliko veselja in zdravja vsem na tem forumu!
Forum je zaprt za komentiranje.