Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? najboljši ortoped za hrbtenico

najboljši ortoped za hrbtenico

Pozdravljeni,

bi mi kdo lahko svetoval dobrega ortopeda za spodnji del hrbtenice.

Imam namreč že narejen MRI in bi želela, da me kdo resno obravnava.

Šla bi tudi plačniško ker imam datum pregleda v Mariboru komaj marca 2022.

Hvala za odgovor

Marjeta iz Miklavža

Imam iste probleme, ledveni del hrbtenice , ponoci ne spim , cez dan se gre.Zanima me dober ortoped v okolici MB.

Svetujem dr. Matevž Topolovec. Dobro dela in ti v celoti razloži težave na zelo prijeten in strokoven način

Dela v Rimskih Toplicah ali na obali Bistrumed.

Pozdravljena, vsekakor ti svetujem Dr. Matevža Topolovec.  Za tvoje vprašanje bo najboljši odgovor. Ima samoplačniške ambulante v Laškem, Rimske Terme, Bistrumed na Primorskem in Medartis v Novi Gorici. Nekje ga boš zagotovo našla. Priporočam pa ti samo njega. Z drugimi nisem imela dobre izkušnje.

Točno tako, najboljši.

Odgovor na objavo uporabnika
ziva46, 17.04.2018 ob 10:41

Zame se dr Kosak sploh ni izkazal. Namesto, da bi me pregledal in se mi pomagal pri strasnih bolecinah v hrbtu, se sploh ni poglobil v moje stanje in je samo govoril o operaciji. Bolj ko sem ga spresevala, kaj so moje ne-operativen resitve, bolj je to ignoriral, in mi razen velike operacije na hrbtenici ni svetoval nicesar.
Dr. Kosak ni primeren zdravnik ce imate bolecine v hrbtenici in bi jih rada resili po neoperativni poti. Zato ne hodite k njemu, razen ce si strktno zelite operacije.

Se Strinjam. Operacija gor dol, pa še tam nisi

POZDRAVLJENI

JAZ PA IMAM MALO DRUGACNO HUDO TEZAVO.

ODLOCITEV IN VPISANO OPRRACIJO HERNIE , KI.JE PA SEDAJ PO 3 MESECIH OD VPISA NOCEJO VEC IZVESTI

KAJ IN KAKO NAJ DOSEZEM VRC KOT NUJNO OP.PRI NJIH ALI BILO KJE DRUGJE.SAK STANJE ze dolgo NI VEC za VZDRZAT!!!

VSAKEGA NAMIGA  INFO.KAM SE LAHKO OBRNEM OZ KAJ NAj NAREDIM Da  dosezem op dobrodosel….

Pozdravljeni že nekaj let imam težave z kolenom. Ekstruzija većeka dela meniskusa, Gonartroza medialnega kompartmenta z hondropatijo gradu 4 mesta najveće obremenitve. Hondropatijo trohlee gradu 2-3. Zmeren sklepni izliv, prosila bi vas, če ima kdo iste težave za dobrega ortopeda. Hvala lp.

Zanima me – težave in nepravilnosti (protuzije, hemangliomi) v torakalnem delu ter ledvenem delu hrbtenice (operacija ni izključena) – kateri ortoped bi bil bolje – dr. Matevž Topolovec ali dr. Rok Vengust. Hvala

Pokliči 051632316…zdravljenje v tujini

svetujem doc. dr. Matevža Topolovca. Na tvojem mesu sploh ne bi razmišljala o drugem

New Report

Close