Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? najboljši ortoped za hrbtenico

najboljši ortoped za hrbtenico

Za ortopeda bi vsakemu preporučila dr.Blaža Kavčiča sa ortopedske v ljubljani na Zaloški,dviguje iz mrtvih.Mojemu možu je zamenjao oba kolka kovinska,levega 2012,desnega 2013 in se počuti kot bi bili njegovi.

Zelo dobri so na Jesenicah.

Za ortopeda sem imela že določen termin, ampak naj bi kar dolgo čakala. Ne vem, če je to naključje, a v tem času mi je v čakalnici našega ZD prišel v roke letak za atlasprofilax. Da boste vedeli o čem govorim: http://atlasprofilax.weebly.com/
Sama prej še nikoli nisem slišala za kaj takšnega.

Iz radovednosti sem poklicala, prišla zelo hitro na vrsto, v roku 10 dni. Sicer je nekoliko bolelo, a je to nična bolečina v primerjavi s tistimi, ki sem jih trpela prej. Zdaj po tej terapiji sploh nimam več težav, tako da sem odpovedala termin za ortopeda. Upam, da tako ostane.

Ali ima kdo izkušnje z Matevžem Topolcem?

Dr. Robert Cirman Valdoltra.

Iz svojih izkušenj priporočam prof. dr. Rok Vengusta v Lj. Samoplačniško ambulanto pa ima v Zrečah.

Naročena sem na operacijo hrbtenice in sicer mi bodo fiksirali vretence. Ima kdo lastno izkušnjo? Je po operaciji boljše? Koliko časa traja rehabilitacija?

Dr.Kosak!!
2x me je operiral…in me rešil vseh muh…moja izkušnja z njim je več kot odlična! !!

Ste bila operirana…jaz sem tudi na tem….kako se počutite. ..kdo je vaš operater…

zAKAJ PA NE POSKUSIŠ Z DR.RUGOLE KIROPRAKTIK,VSAK VZROK JE TREBA ODPRAVITI FIZIČNO NE Z TABLETAMI,DA TE NE BOLI. TEL.041650106

Mene je operiral dr. Milčič Milko v Mariboru. Zelo sem zadovoljna. Narejeno sem imela veliko operacijo skozi zelo majhno rano (imam vstavljene vijake). V Mariboru opravljajo te operacije po novi metodi mislim, da edini v Sloveniji.
Zelo ga priporočam. Operiral je tudi mojo mamo in sicer ji je menjal koleno.

Pozdravljeni! tudi sama imam težave s hrbtenico, zaradi česar sem dobila napotnico za pregled v Valdoltri pri dr. Matevž Topolovec. Pravijo, da gre za mladega zdravnika, ki je baje zelo strokoven in si vzame čas in se pogovori s svojimi pacienti. Ima mogoče pri njem kdo že kakšne izkušnje? Zasledila sem, da ima tudi samoplačniško ambulanto v Rimskih Termah.
hvala za vaš odgovor in mnenje.

dr. Topolovec iz Valdoltre je super. Me je dvakrat operiral-kapo dol. Samo pohvale! nimaš se kaj sekirat

Dr. Matevž Topolovec je res eden izmed najboljsih ortopedov…Si vzame cas za pogovor te pregleda…vse pohvala..

Zame se dr Kosak sploh ni izkazal. Namesto, da bi me pregledal in se mi pomagal pri strasnih bolecinah v hrbtu, se sploh ni poglobil v moje stanje in je samo govoril o operaciji. Bolj ko sem ga spresevala, kaj so moje ne-operativen resitve, bolj je to ignoriral, in mi razen velike operacije na hrbtenici ni svetoval nicesar.
Dr. Kosak ni primeren zdravnik ce imate bolecine v hrbtenici in bi jih rada resili po neoperativni poti. Zato ne hodite k njemu, razen ce si strktno zelite operacije.

kako se je torej zadeva iztekla za za vas, če smem vprašati, tudi moji mami so predlagali dr. Košaka kot operaterja, vseeno, morda veste, kakšne so druge možnosti pri zoženem spinalnem kanalu in posledično vkleščenem živcu – mama tenutno čaka na pregled pri dr. Travniku, po tem, ko so jo pregledali že trije ortopedi – na fizioterapijo/zdravilišče je zgolj predlagana, ni še na vrsti, sploh ne, po 4 mesecih bolečin, pomaga ji le Nalglesin forte … drugo ne

Potrebujem dobrega ortopeda v ljubljani,kaj priporočate.Hvala za odgovor.

Pozdravljeni, tudi sama sem že dala skozi nešteto ortopedov, zaradi resnih in dolgotrajnih težav s hrbtenico ( od dr. Vengusa do dr. Košaka itd) Zame je res zdravnik v pravem pomenu samo dr. Matevž Topolovec iz Valdoltre. Takoj je prepoznal moje težave, si vzel čas, da me posluša. Pripravljen mi je bil pomagat, ne me samo pregledat!!! Pomagal mi je, da sem hitreje prišla do operacije ( me je on vrhunsko operiral), ki je bila zame nujna, a drug zdravnik me ni slišal! Sedaj sem super, brez bolečin, težav. Takoj ko sem prišla k njemu, sem vedela, da bo bolje. Jaz grem povsod za njim. Zdrav dela baje tudi na ortopedski kliniki v LJ in Valdoltri. Ima pa tudi samoplačniške ambulante. Če kam, se splača k njemu – moje mnenje.

Se strinjam z vsem napisanim…daleč najboljši ortoped Dr. Topolovec. Meni je z operacijo (fiksacija hrbtenice) spremenil življenje in ga ne zamenjam za noben denar!! Mlad zdravnik, ampak nadarjen, strokoven in nadvse prijazen. 🙂

Jaz se tudi podpišem pod vsem napisanem za dr. Topolovca. Pri njem sem bil na kliniki v Ljubljani-me je operiral, pa redno si zdaj še vedno plačam tudi samoplačniške preglede pri njem. Samo njemu zaupam, hvala bogu, da še obstajajo takšni zdravniki z veliko začetnico!!!

New Report

Close