Pozdravljeni,
Zanima me v katerih športnih trgovinah se največkrat odločite za nakup oz. kje najraje nakupujete. Vseeno je kje v Sloveniji je ta trgovina, zanima me katere športne trgovine so vam všeč, tudi kje ste najbolj zadovoljni z odnosom prodajalcev, do vas kot stranke.
Vse vas torej vabim, da izrazite svoje mnenje.
Lep pozdrav,
Goran
Jaz nisem redna obiskovalka trgovin. Vendar pa se mi zdijo kakšne cene, ko občasno tja zaidem, res pretirane (tudi Hervis). Kar pa me najbolj moti (!) in to zelo, pa je odnos prodajalcev. Večinoma sem v športih začetnica in pri tem potrebujem svetovanje. Opažam pa, da prodajalci nimajo nikakršnega znanja, temveč se trudijo prodati dražje! Seveda je nesmiselno začetniku prodajati najdražjo stvar, saj šele začenja in bo kasneje ugotovil, kaj mu ustreza! Tako nato sama na policah odkrijem kaj ceneje, pa mi za to sploh ne povedo. Do sedaj sem kupovala opremo za karate (ščitniki) in je za to najbolj primerna trgovina American… ali nekaj takega v BTC hala A spodaj, so tudi prijazni in svetujejo. Kupovala sem začetniško kolo (cross, mešanica med cestnim in mountain) in mi v Hervisu absolutno niso znali svetovati. Nabavila sem ga v trgovini Kolesar, hala D. Tam so mi tudi vsako kolo dovolili odpeljati iz trgovine in narediti krog ali več (kolikor sem želela) po kleti hale. Tam sem kupila tudi ostalo opremo – oblačila za kolesarjenje.
Želim si še badminton lopar, ker mi je rekreativno badminton všeč, verjetno ga bom kupila v hotelu BIT, kjer so tudi igrišča in imajo res veliko ponudbo loparjev. V Hervisu za karate niti niso imeli pasov, ko sem bila tam! Očitno je torej, da moraš za vsak posamezni šport gledati po različnih trgovinah. In se pri tem srečevati z nevednostjo prodajalcev.
Trenutno potrebujem dobre športne copate. Pa me je že strah, ker nimam pojma, kam naj jih grem iskat glede na svoje želje (za badminton, oz. za notranje dvoranske športe)….
In še nekaj: ne moti me, če nečesa trenutno nimajo, saj sem na stvar pripravljena tudi počakati. Vendar prodajalcem ni mar, če ti želiš stvar naročiti ali ne. Pač nimajo in ostalo jih ne briga. Pojdi poiskat drugam.
Upam, da je bilo kaj v pomoč!