Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost najboljsa pizza u lj?

najboljsa pizza u lj?

kje u lj je po vasem najboljsa pica?

Definitivno Foculus!!! 🙂

Dodajam tudi jaz svoj glas (že ko smo pri volitvah :)))))) ) … Foculus je svetovna pizza … in čeprav sem primorka in se na pizze spoznam … priznam … tako dobro pizzo, kot je v Foculusu še nisem pokusila (razen, seveda, ko jo naredim jaz) :))))))))) …

.. .pa dober tek …

Lp, Bgv

čerin, azur

Jaz nisem Ljubljančan, ampak pri Ljubljanskem dvoru so mi dobre.

Ali nam kdo zaupa kakšen dober recept za pico predvsem za testo?

40dkg moke
3dkg kvasa
sol
2dcl vode
šunka
nariban sir
kečap
origano
gobe(šampinjone)

Testo:
V mešalnik damo malo moke,kvas, malo zmešamo, dodamo še ostalo moko in sol(pol male žličke)da dobimo kepo. Na pekaču stegnemo kepo in pustimo pol ure,da vzhaja.
Ostalo:
Kečap namažemo po testu,dodamo origano. Za tem po testu položimo šunko, dodamo nariban sir ter potresemo z gobami.

Dober tek!

Prepisano! Da ne bo kdo spet kej skakal. Doma imam tudi en super recept, sam ti ga napišem popoldan ko bom doma, če se bom spomnil 🙂

LP

julči, azur

JULČI

julči jih na štrom peče(saj nekaj časa nazaj jih je) tak da avtomatsko izpade iz kroga ‘naj’ 😉

em, meni je še vedno najbolša pica v Sokolu, pri robbovem vodnjaku ( na isti strani kot mestna hiša – magistrat ).

zdej pa če oprostite, moj prebranac awaits!

Trta za Ljubljanco

Ce poznate veliko pizzerij v LJ en vprasanje – men so vsec tanke pizze, tanko testo in da ni precev gor nalozen in kar najbolj sovrazim je, da je na sredini pizze luza vode od omake in olja al cesarkoli ze, cim bolj suha rajs jo mam. Kam naj grem?

lp ajs

Glih kontra od mene- Napoli, suha, tanka, mal gor naložen!

Azur na Viču.

Najboljše po vrstnem redu:

Jurman
Napoli pri BTC-ju
Napoli pri hotelu Turist
Julči (morska, k dajo 2 škampa gor :))

LP!
Cic

Valda Foculus 🙂 so mi tok rukole gor dali, da se mi je čist zmešal 😉

a ti zafrkavas :))) v Azuru dajo gor eno kilo stvari, kumi do polovice pojem vso tisto maso in centimeter sunke in centimeter sira…

lp ajs

Čerin

:))))))))))

Čerin in Žiga žaga imata meni najslabše pice kar sem jih kdaj jedla. Najboljše pa so mi v Trti, Ljubljanski dvor ni slab, Cavallo-ne vem če se tako napiše, Foculus, na dom pa je naj naj Pingvin.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close