Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina NAJBOLJŠA HRANA ZA MUCE

NAJBOLJŠA HRANA ZA MUCE

Yo pise:

in najsrečnejša odkar mi je naša Peibie pritrdila, da psi pa mački lahko jedo tudi surovo hrano…

———————————————————————————————-

Se mi zdi, da so ti to tvoje zvale kar odlocno povedale ze same. 😉

Lp, Mojca

When God Created the World, he allowed the Shar-Pei to lick up all the pieces of blue sky that fell to the Earth when the stars were being set and that's how the Shar-Pei got his blue tongue. From an old Chinese tale

;-)))

Lp, Yo

…in seveda HVALA!

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

Upam da se hecaš. Če ne, si verjetno s kmetov, kjer velikokrat ljudje ne vedo da med drugim obstaja veterinar z razlogom, kot tudi kvalitetna hrana za domače ljubljenčke – kar boga zapuščena žival, da sama zase poskrbi NI!!!

Destiny

ne bodi žaljiva mestna deklica. Tudi jaz sem s kmetov pa živali jedo Hills in redno obiskujejo veterinarja. Če pa pod noge pride kakšna miška pa tudi nič hudega.

tista ki jo muca tudi je in poje. ker meni ne pomagajo zveneča imena in priporočila veterinarjev, če se moja mačka ne pritakne tiste konzerve in ima raje kuhano meso.

Hrana ki ni testirana na zivalih in ima cisto npr. piscancje meso (brez xyz aditivov) je recimo Schesir (meso in briketi) ali pa Arden Grange (briketi). Meso je enkratno, dobi se ga v dodatkih z algami in podobno.

Nekoč sem opazoval mačka kako na krut počasni način je ubijal ubogo miško.Odločil sem se, da ga naučim na presno hrano.Bilo je zelo težko,a trud je obrodil sadove.Danes sem zelo ponosen na svojega mačka,je zdrav,mesa pa še povoha ne več.

Kar nekaj časa sem se trudil poiskat najboljšo hrano za mojo mačko. Večino časa sem ji dajal Hills potem sem pa ugotovil, da ima vsebuje pol premalo mesa kot bi ga mačka morala in da je v zadnjih petih letih nekako na nivoju Whiskasa. Se pravi najslabšo hrano kar jo lahko najdeš.

Trenutno sem jo privadil na Leonardo in moram reči, da ji gre teža počasi dol in ima lepo dlako brez prhljaja, s čimer je prej imela težave. In po drugi strani Leonardo vsebuje približno 80% do 90% mesa.

Še naprej mislim vztrajat pri Lenoardotu 🙂

… in niti “najbolj kvalitetna” hrana za mačke, ki jo kupite v specializiranih trgovinah za male živali, ne zadošča naravnim prehranjevalnim potrebam mačk. Ja, lahko kupite hrano brez žitaric, ki pa je nafilana s škrobno zelejvao (krompir, sladki krompir ipd.), s čimer spet niste naredili nič dobrega. Da ne začnem govoriti o briketih – suha hrana za mačke je največji shit.
Sveže in surovo meso je najboljše in če naredite primerjavo s poceni vrečkami, konzervami in briketi, razlike v denarju praktično ni. Ta prispevek močno priporočam v branje.[/url]
LP

To[/url] si preberite in boste videli, da so briketi (za mačke, pse ali konje 🙂 ) bolj kot ne ena sama propaganda.

Kar pa se tiče “najboljše” hrane za mačke je jasno, da je to surova hrana. Saj je mačka menda carnivor, ali ne? Z briketi so potem samo težave z ledvičkami, v konzervah pa boljše, da ne vemo, kaj vse je notri. Tiste, ki so kao brez, so pa tako drage, kot če bi kupovala pljučno pečenko. Hvala lepa. Grem raje po navadno meso. Za vse tiste, ki pa cvikate, da bodo mački manjkali vitaminčki, si preberite navodila,kako narediti hrano mački.[/url]

New Report

Close