Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Življenje, ah to življenje najbolj vesel in najbolj žalosten dogodek

najbolj vesel in najbolj žalosten dogodek

Kateri je bil najbolj vesel in kateri najbolj žalosten dogodek v vašem življenju ?

Rojstvo hčere, smrt očeta.

Hja, težko bi se opredelil za enega, pa bom probal z večimi.

Veseli:
– rojstvo dveh sinov
– vsak pogled na njiju dva, ko vidim, da sta srečna, vesela in zdrava
– ločitev, z vidika, da sem prekinil vezo z eno živčno bolano žensko
– nakup prvega avtomobila – Diane
– ko sem se zopet zapeljal slalom po pohorski strmini, pet let po poškodbi

Žalostni:
– smrt dveh babic
– smrt Ayrtona Senne
– moja poškodba na smučanju, katere posledice bom čutil celo življenje

Najbolj žalostnega trenutka v življenju še nisem doživela.

Najbolj vesel zagotovo rojstvo prvega otoka. Prvič je le prvič. Sledi seveda drugo rojstvo, pa poroka, diploma,…..

Najbolj žalostna je bila doslej smrt moje babice, s katero sva si dolga leta delili sobo in s tem vse doživljaje, prve ljubezni….

Vesel definitivno rojstvo otrok, preselitev v novo hišo;
Žalosten: smrt brata v prometni in očeta (bolezen)

Rojstvo otroka, in ločitev med mano in partnerjem oziroma očetom, izguba službe (vse v slabem letu dni)

najbolj žalosten trenutek:

Ko sem bila majhna sem se vedno spraševala. kako bo ko bom leta 2000 stara 24 let. Ali bom poročena, ali bom imela otroke, kakšna bo moja mamica in moj oče.

Leta 2000 sem se poročila, ob 4. uri zjutraj, ko sem dala roko še zadnjemu gostu sem spoznala kruto resnico: Veliko prijateljev je prišlo, a ni bilo mojega očeta (že dolgo ni več med nami) in moje mamice (žal po zelo hudi bolezni hroma in neprisebna gnije v neki bolniški postelji….)

Spoznala sem, da najlepši in najsrečnejši trenutek svojega življenja nisem delila z njima……..v tistem trenutku sem mislila, da bom umrla od žalosti……

Spoznanje, da je življenje lahko tako kruto, je bil do danes moj najbolj žalosten trenutek! To spoznanje je takooooo bolelo………

Moj najsrečnejši trenutek? Ga še ni bilo. Poskušam biti srečna vsak trenutek, saj čakam na najsrečnejši trenutek……..Ta naj bo pa res ta prav….

Jaz bi lahko namesto dogodka opredelila obdobje. V obdobju oktober 98-januar 2000 sem izgubila mamo,očeta in moža. Lansko leto avgusta pa se je bratrancu in njegovi ženi, ki sta mi v težkih trenutkih res stala ob strani in mi pomagala, rodil sin in takrat sem se po dolgem času zjokala od sreče.

New Report

Close