Najdi forum

Naj verjamem?

Danes sem poklicala gospoda vedeževalca, njegovo št. sem našla na netu, ima svojo spletno stran. Na prvo vprašanje odgovori brezplačno. Mene je zanimala ljubezen. Povedal mi je da ima fant zraven mene še eno punco, s katero se redno videva in vse ostalo. Z njim sem 4 mesece, pred tem preživela hudo ljubezensko razmerje – bila razočarana. Tudi on je dal marsikaj skoz, star je 31 let. Vse stavi name. Načrtuje naprej za življenje. Želi si družine in mirnega družinskega življenja. A je možno, da še je potem tukaj nekaj druga ženska oseba.Pred mano je bil 2 leti sam, ker se mu je zdelo brezveze, da je z nekom, ki ga ne ljubi. Pravi, da ko je spoznal mene, da se mu je življenje obrnilo za 360 stopinj. Zdaj pa to. Pa kaj se moram res jaz vedno ubadati z takimi nezvestimi ljudmi. Zakaj to? Sama preverala ne bi nikoli. Če bi imela namen bi to povedala in konćala zvezo. Z njim o tem nisem govorila, ker sploh ne vem kako naj začnem. Kako sem včasih jezna na življenje!!!

In ti gospodu vedeževalcu verjameš!?

Nevem kaj naj. Zaradi prevare sem že preveč trpela. Ne upam verjeti.

Pol pa ne klicari na te številke. Saj vidiš, da ti potem ne da miru. Forget it!!!

Draga Meli!

Vse je odvisno od tega, koga si klicala. tudi jaz sem že večkrat klicala vedeževalce, pred tremi leti pa sem spoznala nekega gospoda Jureta, ki mi je do zdaj zares pomagal in mi uganil tudi vse iz preteklosti. Težko je reči, ali verjemi, sama pa bi ti priporočala, da se odločiš sama.
Tudi g. Jure me vedno opomni, da moram odločitve, ki jih sprejmem, vedno sprejeti sama. Drugi mi lahko le svetujejo, mi pomagajo, a končna odločitev je moja. Če imaš fanta rada, potem boš z njim.
Priporočam pa ti, da si tudi sama najdeš primerno osebo, s katero se boš pogovorila. Če boš morda želela, ti lahko tudi jaz posredujem številko g. Jureta.

Imej se skrajno lepo,

Pikica

tjz

360 stopinj? A pol je spet na istem kot prej?? :))

Draga Meli!

Sicer ne poznam ne tebe ne tvojega fanta, vendar sodeč po tem, kar si o njem napisala mislim, da je tale vedeževalčeva zgodba malce za lase privlečena.
Najboljši način, da izveš resnico je, da ga vprašaš, kako je s tem, drugače te bo ta stvar žrla še dolgo časa. Lahko mu čisto mimogrede, v šali, omeniš, da ti je bilo pač dolgčas, pa si poklicala vedeževalca in da ti je pač povedal to in to. Potem boš pa že po fantovi reakciji videla, kako se bo pogovor odvijal naprej.
Jaz osebno mislim, da te nima kaj skrbeti… morda zato, ker ne verjamem v te komercialne vedeževalce. Verjamem, da nekateri ljudje znajo “šlogati”, vendar mislim, da se ne izpostavljajo javnosti.
Mimogrede, meni je že pred leti šlogal vsem znani Danny (vendar takrat še ni bil tako popularen), pa je bil vse skupaj navaden larifari.
Odloči se sama, ali boš pustila, da te dvom še naprej razjeda, ali boš poskušala priti do resnice.

Lep pozdrav, Neža

Tudi jaz sem ti ze povedala, da ima drugo. In sicer svojo mamo! Proc od tega maminega sinka, prosim lepo!

Sam ne verjamem v ta vedezevajna po telefonih in podobnih zadevah.. mislim da je le malo takih ljudi, ki res kaj znajo.. ponavadi tega ne pocno masovno, niti ne zaradi denarja.
Ce pa nisi prevec naiven pa kaj hitro ugotovis, da so njihovi odgovori dvoumni, povedo pa ti tisto kar ti hoces slisati, to pa nakazes ze z vprasanjem.

Kakorkoli, mislim, da tvojega fanta ne bi bilo tesko preveriti..

Veš kaj, jaz sem na podobnem!
V soboto sem bila pri šlogarci, šlogala mi je iz kave in nekaj tudi iz kart!Če ti povem, da me je to zelo pretreslo in sem še vedno pod vplivom njenih besed!Ni mi povedala samo lepe stvari, ampak tudi tiste najbolj grozne, ki se jih ne bi nikoli mislila, kot npr:smrt, ločitev staršev, prometna nesreča, kraja, težave v zakonu in podobno!Za preteklost mi je pa čisto vse dobesedno uganila, predvsem na ljubezenskem področju!!!
Zato se kar sama odloči, ali boš verjela ali ne!
Zase bom verjela, takrat, ko se mi bo katera stvar zgodila, prej pa……

Lep pozdrav!

Taja

Koliko stvari pa sama poves slogarici, ali prides tja, ji postavis vprasanje pol si pa cisto tiho??

Dragi forumci, prosim vas, ne nasedat šlogarjem in šlogarcam, sploh jih ne poslušat, ker je to en velik blef in nič drugega. Vse kar imate od takega obiska so skrbi in more ki jih prej sploh niste poznali. Potem o kakem novo nastalem “problemu” toliko razmišljate, tako se bojite da bi se to uresničilo, da dobesedno rinete v to kar je bilo napovedano.

Hja, očitno se res ni veliko spremenil… :)))

Hehe maca, napisala si moj komentar :)))))

Se je že kdo vprašal, od kod kar naenkrat toliko “presvetljenih” ljudi. Kar vsi imajo “dar videnja”… in podoben larifari.

Pa da ne boste mislili da nakladam – moja prijateljica!?! je ostala brez službe, ker se ji pač ni ljubilo vsak dan vstajati, skratka nič delati in se je odločila za easy varianto in sedaj šloga. Pa da ne boste mislili, da ji ne gre. Celo zelo donosno je.

Glede preteklosti pa toliko – veliko ji poveš sam, vse ostalo je pa tako na splošno da skoraj vsakemu “paše”.

Potem pa verjemite ali ne.

Čao, čao.

Zdrav vsem!

Sama imam tudi nekaj izkušenj z vedeževalci in moral reči, da sem zelo razočarana. Sem se pa tudi sama obrnila na nekega gospoda, ki se s tem ne ukvarja profesionalno – ne živi od tega – in on stvari res obvlada.
Predvsem človeka zelo pomiri, tudi če je kaj slabega, najde rešitev. To se mi zdi zelo v redu.
In je tudi človek, ki mu dejansko zastaviš vprašanje in si tiho. Recimo: ljubezen. Pove ti vse, ne da bi ti črhnil vmes.

Priporočam, da poskusiš več vedeževalcev, če imaš voljo. Približno 90% jih nima pojma, a tisti, ki ga imajo, te bodo prepričali. Je pa veliko plevela.

Marja

Dober vedeževalec – dober blefer, slab vedeževalec – slab blefer. Če bi ti ljudje imeli res kako (znanstveno še nedokazano) tako moč videnja v preteklost ali še bolje, v prihodnost, potem bi počeli kaj drugega kot pa za dobro plačilo “reševali” probleme malih ljudi.

Hm, kaj vem. Poznam ljudi, ki se pred kaksno svojo odlocitvijo vedno obrnejo na vedezevalca. Meni je nekoc prerokovalo neko dekle na dolgotrajajocem izletu, kjer v avtobusu nismo imeli kaj poceti. Bila je res dobra, prav pazila sem, da ji ne bi kaj povedala in je zelo dobro opisala mojo preteklost in kaksno podrobnost iz zivljenja, vedela je za moje konjicke (bila je neznanka, sva se prvic videli) in se rekla je – dve ljubezni v zivljenju, pa dva otroka.

Enkrat pa sem se hotela delati norca iz ene vedezevalke po telefonu. Na slepo sem izbrala stevilko. Ker sem bila pred izpitom (ampak nanj dobro pripravljena!) sem vprasala, kako bo slo. Namignila sem celo, da znam. Namesto, da bi rekla, da bo vse ok, je rekla, da bodo tezave. Vprasala sem, ali bo kriv profesor ali jaz in je rekla, da nobeden, ampak se bo zgodilo nekaj drugega. In kaj se je res potem zgodilo? Na pisnem delu so mi narobe sesteli tocke in sem takrat “padla”. Ko sem hotela videti test, so rekli, da moram za to zaprositi pisno. To sem storila, oni so odobrili in se je razkrilo. Tako da sem potem na ustnem delu bila s 14-dnevnim zamikom, ko so drugi izpit ze opravili.

Ta ista vedezevalka je tudi rekla, da bom sla na eno dolgo potovanje. Sem rekla, a po Evropi (kaksna Madzarska bi se mi zdela se logicna). Je rekla, da na drugo celino! In kaj se zgodi cez nekaj mesecev? Odpotujem nenacrtovano v Afriko. Pa ne potujem pogosto, da ne boste mislili, zelo redko, ker pac ni denarja… Pa se nikoli nisem bila na drugi celini.

No, za namecek je pa napovedala, da bom rodila dvojcke. Zelo upam, da ne!!! Se pa s tem ne obremenjujem. Stevilke te vedezevalke pa nimam vec. Ampak od takrat nisem nikogar vec poklicala, rajsi odlocitve o svojem zivljenju sprejemam sama.

Fantu sem včerja povedala, ampak ne da sem klicala vedeževalca pač pa sem rekla, da me je neka oseba poklicala in mi rekla, da naj malo svojega fanta pokontroliram, ker bom namreč zelo presenečena. Čist mirno je povedal, da mi je bilo to namerno storjeno, da pred mano nima ničesar skrivati in tudi v bodoče ne misli. Povedal je, da niti pomisli ni, da bi kaj takega storil, ker me ima namreč zelo rad in da želi ostati zmano do konca…….Sama sem mu rekla, da če že pride do takšnega situacije naj mi raje prej pove, ne pa da me vleče za nos. Objubil je, da mi kaj takega ne misli storiti in da sem lahko brez skrbi.

Lahko pa si spletno stran tega vedeževalca pogledate na tem naslovu:

http://www.geocities.com/virzenski

Amapk še vedno me malce bega. Po drugi strani pa ga vsak skoraj pozna, kot tudi mene ker imajo lokal, tako da bi prej ali slej kaj takega izvedela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close