Najdi forum

moj fant je zelo ljubeč ko je z mano. med tednom si vedno vzame cas zame, vsako soboto pa nastopi težava. popolnoma me ignorira in podomače norca se dela iz mene. kdaj se mi ne oglasa, rece da pride in nato ne pride. tako se je meni zdelo da so zanj prijatelji na prvem jaz pa na zadnjem. ko sva se pogovorila mi je zaupal, da enostavno ne prenese da jaz skoraj vsak dan hodim vn (v času ko on dela), in da mi po eni strani vrača. naj mu verjamem?

Kat,

seveda mu to lahko verjameš. temu se pravi ljubosumnost, ki pa jo kaže nekoliko drugače. Žal pa to ni ljubezen, to je samo neka zveza, da obema ni dolgčas. Jasno, da mora biti v vsaki zvezi svoboda, vsak lahko počne tisto kar ga zanima, kanček ljubosumja, je tudi dobro da je. vendar pa nikar omejevanja in hoje v abstrakt. Ekstremi skorajda nikoli niso dobri, razen razdajanje ljubezni do onemoglosti, če jo razdajate na pravi način, jne bo nikoli onemoglo.

Če mu pomenijo prijatelji in družba več kot ti, potem ima tebe samo za čez teden, ko njih nima, se pravi, da mu samo zapolnjuješ čas. Če to počne zaradi ljubosumnosti, potem tudi to ni vredu kar počne.
če pa pogovor ne pomaga v nobeno stran, kaj si sploh želi in kaj hoče in če to hoče, potem naj se potrudi za to. V ljubezni sta vedno potrebna dva, ki naj bi eneko vlagala v skupno življenje, drugače hitro kaj propade.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

vprašaj ga, če bi hodil s tabo skupaj ven ob sobotah. Da potem ti ne boš med tednom hodila sama ven, če bosta ob sobotah skupaj. Me zanima, kakšen bo odgovor……

HAAAAAALOOOOOOOO!

KAJ MA PA ZA VRAČAT…?????

OBNAŠA SE KOKER MAJHEN OTROČEK….NEJ ODRASTE!

New Report

Close