naj ga zapustim??
Glej…
Enakopravnost pomeni porazdelitev bremena na vseh področjih na podlagi nekega etično smiselnega konsenza.
Ne, ni prav, da je ženska tista, ki skrbi za otroka in ni prav, da je moški tisti, ki preživlja družino. Oba morata biti enako prisotna na obeh področjih, vseh.
Zdaj boš seveda rekla, da so ženske boga za jajca zagrabijo, ker so otroka rodile in dojile. Ma ne seri. To je začetek in to ni nobena ljubezen do otroka. Zares se začne, šele ko se otrok osebnostno razvije in se normalno prehranuje. Takrat so vse poti odprte za enakopravnosti. Oba enako skrbita za otroke in oba se enako potegujeta za zaslužek, kolikor zmoreta.
Če dvema vstreza takšen deal, da moški denar prinaša domov, ženska pa skrbi za otroka… V redu. Samo ne pa govort kako tako mora biti a priori in da je to normalno (beri v skladu z etiko) ni.
In prav predstavljam si tvojo identiteto. Neka obupana ženska srenjih let, ki se zdaj zateka v “feminizem”.
Za normalnimi fanti glej. In enakopravno.
Draga moja, se boš morala pa malo umiriti in pogledati vase, ali je tvoje znanje računalništva res na tako visokem nivoju, da lahko trdiš, da smo mi kaj krivi?
Ker če mi nismo bili, je pa morda res bila udba, če pa bi povedala kaj si napisala in s katerim nickom, pa bi ti lahko dal tudi kakšen bolj prijazen odgovor, ampak v tej temi ni enega sporočila, ki ne bi bil odobren.
AMpak hvala da me primerjaš z Udbo, si nisem mislil, da smo tako nevarni 🙂
Primož
Osebi z dvema imenoma. Želja po seksu pri ženskah na srečo ni povezana s t.i. IQ niti z izobrazbo. Pa tudi kvaliteta seksa ne. V vsaki ženski, ki mi pride bliže, najdem kaj zanimivega in vrednega; zato me pa imajo rade. Jaz pa njih. Gibljem se pa v takih krogih, da nanese, da so to večinoma pametne in izobražene punce.
Jaz pa ne maram samih pametnih in izobrazenih moskih, ker se dobro razumem tudi z neizobrazenimi in pametnimi, prav tako pa z “nepametnimi” a praktiki, ker se ob njih super nasmejem in niso po vecini tako zatezeni ali imajo neke finte.
Do pred nekaj let sem tudi jaz bila olala in ohaha, mi je bilo preneumno in izpod casti, diskutirat s kelnarcami in cistilkami, pa z arbajterji in soferji – ma danes se zabavam z vsemi in ugotovila sem – da so VSI LJUDJE in da intelektualke v medcloveskih odnosih mnogokrat zaostajajo za preprostimi ljudmi.
Sicer pa, da sem direktna – za dober seks mi ne rabi prit blizu samo pameten in izobrazen, niti dolzina penisa ne steje ;)))… je pomembno vse kaj drugega, njegov naziv me ne pripelje do najboljsega orgazma. Meni zadostuje, da me ima moski za zensko in da me kot taksno tudi gleda, da mi prinese roze, cokoladice, kdaj kaksno darilce pozornosti in ne pricakuje, da mu bom jaz kot neki muskobanjasti zenski tip nosila prav tako kaksna darilca.. Vsec mi je ko mi moski odpre vrata avta, ko mi daje prednost in ko stopi v restavracijo prvi, ko mi vzame vrece iz rok in jih odnese do avta, ko mi nastavi plasc da se oblecem in podobne zadeve. Da iz nekih kvazi enakopravnostnih razlogov ne pricakuje niti v sanjah, da mu bom jaz odpirala kaksna vrata in mu dajala gor jakne…
Ej folk, pa kaj vas res rajcajo titule ????
No odvisno je kaj hoces, kdor krvavo isce resno vezo, za tega je ze zelo pomembno, da ima clovek najvisji mozen naziv ;)))) – to pol ful dobro pride v postelji na vpogled ….cccc, kaksne finte.
Jaz bi mu kupila majcko z napisom: dr. znanosti… ko bi mi kuhal kosilo hahaha.
Eeeee sreco, zdaj ce bi ti rekla: ja, samska sem in zapuscena, bi bila takoj ful happy in bi rekla: ja saj tebe noben noce, ane? Malomescanska kurja pamet.
Ma nisem samska, se zaenkrat, samo se ze tako pocutim in obnasam, se kloserja ne morem znebit na lepe oci ves, tak visi na meni jao jao, haha.. Pa ponudb tudi ni malo, ne ne, nic ni narobe z menoj..
Me pa malo skrbi zate, samo tale komentar in tale tukaj:
http://med.over.net/forum5/read.php?151,6213794,6214200#msg-6214200
pa je jasno s kaksno ko-ko imam za opravka.
Eto, za tvoj miren spanec: samska sem, noben me nece, ful sem uboga revica, pa koncala sem tudi samo 3 razrede osnovne sole, tako da prooosim lepo, ne zameri mi ti, naspidirana lepotna inteligenca.. Zdaj pa se hitro drzat teme, nisi ti tu da bi mene ocenjevala, verjetno nimas nobenih primernih sol in izobrazbe, ane 😉