Najdi forum

Pozdravljen!

Hodim s fantom več kot eno leto. Je zelo ljubeč do mene, pozoren in cartljiv, spolnost je super. Zanjo si vedno vzameva čas, zgodi se vsaj enkrat na dan. Včasim tudi “na hitro”. Meni je vse skupaj super, govori mi kako je super tudi njemu, da sem fantastična… Pretresla me je njegova izjava, da si je med seksom zamišljal, kako seksa z drugo (v to temo se ni mogel preveč vživeti, kot sam pravi), najboljša fantazija doslej, ki jo je imel pa je, kako jaz seksam z drugim!

V spolnosti sva oba zelo odprta, nimava skrivnosti, fantazije si priznava. zgrožena sem nad tem, da on seksa z drugo v mislih, poriva pa mene. Mene, ki pravi da me ljubi! To pa ja ne gre skupaj?! Kaj pravite?

V prihodnje imava v načrtih poroko za naslednje leto, gradnja hiše na najini parceli. Ljubiva se, ampak mi ne grejo dol njegove misli. Ker je videl, da sem ostala slabo mi pravi, da mu te stvari sploh več ne grejo po glavi, ampak da misli samo name. Močno dvomim, ker vem, kako je bil takrat vzburjen, vem da me ljubi, ampak zakaj ga vzburja misel na drugo žensko, če pa ljubi mene? Pravi, da ga neizmerno privlačim, tudi v to sem začela dvomit.

Res, da ljudje smo čudni, ko smo vzburjeni imamo strašno erotične misli. Jaz tudi. Ampak jaz to raje partnerju ne priznam, pa ne ker bi se jih sramovala, ampak da ga ne bi prizadela! Pa je pač doletelo mene!

Žal, mi ne gre dol. Vso njegovo prigovarjanje in prepričevanje, da sem jaz najlepša, najboljša… Če bi bilo res, si druge ne bi želel, je res?

Lep pozdrav!

Ne morem si kaj, da že v naprej napovem, da bo to zelo burna razprava in da ti ne boš slišala tisto kar bi želela.

Izjave kot so: Ne zaslužiš si ga! Ti bi njemu prikrivala on tebi vse zaupa, zaradi misli, boš začela dvomiti v tisto kar izkazuje in čuti.

Napisala si:
V spolnosti sva oba zelo odprta, nimava skrivnosti, fantazije si priznava.

Tako je tudi bilo in ti si ga sedaj vzela kot črno ovco. Spolnost je nekaj kar delimo z partnerjem. Fantazije pa ima vsak in to takšne, da bi bilo marsikoga sram povedati. Zakaj le? Samo zaradi tega, ker bi jih začeli obtoževati.

In na koncu, kakšne so pa tvoje spolne fantazije? Če bo konec samo zaradi fantazij, potem še ne veš kaj je prava bolečina slabega razmerja.

Sam boš dobila še več odgovorov, zato bom jaz raje nehal.

Primož

To je popolnoma normalno. Tudi jaz imam enake fantazije med sexom in po mojem skromnem mnenju tudi večina vseh moških. Tudi mene vzburja misel, da moja žena sexa z drugimi, kar pa ne pomeni da bi si tega tudi v resnici želel.

Si tudi ti zamišljaš, da seksaš z drugo žensko? Pa to priznaš ženi? Kako ona reagira na to?

Oprosti, mogoče sem preveč vsiljiva, ampak skušam razumeti moške. Mogoče pa sem jaz tista, ki ne ve, kako to v resnici sploh poteka. Fantazija, namreč.

Vnaprej hvala!

Ajaj, še enkrat si preberi kaj si med drugim napisala:

> V spolnosti sva oba zelo odprta, nimava skrivnosti, fantazije
> si priznava.

> Pretresla me je njegova
> izjava, da si je med seksom zamišljal, kako seksa z drugo (v
> to temo se ni mogel preveč vživeti, kot sam pravi), najboljša
> fantazija doslej, ki jo je imel pa je, kako jaz seksam z
> drugim!

> Jaz tudi. Ampak jaz to raje partnerju ne
> priznam, pa ne ker bi se jih sramovala, ampak da ga ne bi
> prizadela!

Nekaj ne gre skupaj, a ne? Ena od vseh treh napisanih trditev ne paše k drugima dvema. Eden od vaju (veš kdo) drži v zvezi z odkritostjo figo v žepu – kako si lahko potem prizadeta? Poskrbi za odkritost z obeh strani, ali pa mu priznaj, da bo za tvoje počutje bolje, če svoje fantazije zadrži zase. V zvezi dveh ni prav veliko prostora za dolge nosove (škoda časa in trenutkov, ki bi bili lahko lepi) – z besedo na dan, da boš vse skupaj rešila (pa ne samo na forumu).

LPM

Fantaziji se reče fantazija, ker je samo v glavi! Bodi vesela, da je tako odprt, da ti je priznal celo tako fantazijo (meni osebno se sicer ne zdi prav bizarna – bolj bi se ustrašila, če bi fantaziral o kakem pisingu ali podobnem – pač stvar okusa :o) ).

Po moje je najslabše, kar lahko storiš, da ga napadeš, češ o čem fantazira, ker dejstvo je, da bo še vedno fantaziral (fantazij se ne da ravno odpraviti z eno roko), ampak ti v prihodnje samo ne bo priznal ali pa se bo izmislil, da fantazira o eni čisto drugi stvari. Prisilila ga boš v laganje – samo da bi ti ustregel!

No, mene misel na to, da bi punca seksala z drugim, niti priblizno ne vzburja. Ce bi si jo predstavljal kot zensko, ki je ne poznam, bi me verjetno to vzburjalo ampak kot zensko, ki me ljubi, me pa ne vzburja oz. ne vidim razloga zakaj bi si jo sploh predstavljal z drugim, če me vzburja ko je z mano. Če bi jaz mislil na drugo med seksom, bi to bilo zato, ker me partnerka pac ne vzburi dovolj. To je pa ze lahko problem, vsaj meni bi bil.

Draga sanjačka,

strinjam se s Primožem (je že povedal bistvo!) in Sithom. Fantazije so normalne, še več, čudno je, če jih človek nima, pa kakršnekoli so že! Takšne o seksu z drugim partnerjem so celo med najbolj pogostimi in po mojem mnenju jih vsak(a) kdaj doživi. P to ne pomeni, da bi jih hoteli tudi uresničiti… Ti pa ne ločiš med fantazijami in željami. Imaš lepo spolno življenje in fanta, ki ti zaupa, samo vprašanje je, če se ni zmotil, ko je bil odkrit do tebe.

Ne vem, kaj ti je. Po eni strani praviš, da si fantazije priznata, po drugi pa, da mu jih ti ne poveš. In ko ti jih on prizna, jih ne moreš prebaviti. Na tvojem mestu bi se vprašala, zakaj ne. Zakaj si tako negotova in nezaupljiva do njega?

Kako pa je s tvojimi fantazijami? Očitno ne vključujejo vse samo tvojega fanta, ker te sicer ne bi bilo strah, da bi ga prizadela. Pa ga imaš zato manj rada? Si ga manj želiš? Manj ljubiš?

Na njegove fantazije glej enako, kot gledaš na svoje. Če si priznavaš, da tvoje fantazije ne vplivajo na ljubezen in poželenje do tvojega fanta, zakaj njemu ne verjameš, da je tako? Imaš morda dvojna merila? Zanj mnogo strožja kot zase?

Ti ga ne seri, da ne boš vsega skupaj zafurala. Pri sebi počisti, kaj bi sploh rada… odprtost in iskrenost v spolnosti, kot praviš, ali skrivnosti, prikrivanje in frustracije? Če boš ugotovila, da ne preneseš njegove topogledne iskrenosti, mu pa to povej in ne bodi dvolična – navzven odprta, v sebi pa zafrustrirana. Ker ni fer, da mu očitaš iskrenost, za katero sama trdiš, da je del vajinega odnosa.

Lp, Ena

Mene je v tvojem pisanju zmotilo to, ko praviš, da si priznata svoje spolne fantazije, potem pa praviš, da ti njemu svojih pač ne priznaš, da ga ne boš prizadela. Torej: ti imaš lahko, recimo temu tako, nenavadne fantazije, on pa jih ne sme imeti. In po tvoji logiki ga imaš kljub vsem tvojim fantazijam rada, on pa tebe verjetno malo manj. Samo da je on priznal, ti pa ne upaš……
Zato pa rečemo temu fantazije, ker tega v resnici ne počnemo…..

Če misliš, da ne boš prenesla njegovih fantazij, potem pač ne sprašuj kakšne so. Kakšna je sploh razlika med tvojimi, ker mu jih ne poveš? Misliš, da bi te on bil tudi zmožen zapustiti, če bi zvedel, kaj se tebi mota po glavi? Bi mu dala prav, če bi rekel, ej punči, ne zaupam ti več, tvoje fantazije so prečudne? Pa saj so samo fantazije, bi mu odvrnila. Sicer pa naj te ne skrbi več, da bi te še kake njegove misli prizadele, ker ti jih ne bo več zaupal, ko je videl, da si preobčutljiva. Upam, da se ne boš sekirala še zaradi tega.

Resno, punca, ko boš začela razčlenjevati nekaj, kar obstaja samo v glavi nekoga, si boš zelo zakomplicirala življenje. Tudi za mojega fanta vem, da morda včasih fantazira o kaki drugi, pa kaj potem. V realnem življenju je z mano in čutim da si je izbral mene. Ko ne boš več čutila fantove ljubezni, potem te lahko začne skrbeti, do takrat pa uživaj v lepem odnosu, ki ga imata.

Zivjo!

Vse prevec napihujes! On je s tabo, seksa s tabo! Ja, ampak v mislih ima drugo bos rekla……. ves moski so vizualna bitja, kar pomeni, da on “delujejo” na zunanje drzljaje…….ne ves kolikokrat sem ponoci sanjala, da seksam z drugim moskim – vcasih sem ga poznala, vcasih ne! In? To sem tipu tudi povedala in ni bilo problema.

Glej, ce bo vse ostalo samo pri fantazijah in ce bo zato vajina spolnost lahko se boljsa……. samo ne delaj panike…on TE ljubi!!!!

Seveda tudi jaz fantaziram o drugi ženski med sexom s svojo ženo. Ne vedno, včasih ko mi postane malo dolgčas pa vedar. Priznam, da tega ženi ne povem saj se o najini spolnosti praktično ne pogovarjava več. Pred davnimi leti, ko sva začela sva bila v najinih pogovorih zelo sproščena in sva obširno pokomentirala, zdaj pa nič več. Ne vem, verjetno gre že za rutino. So pa te fantazije pogostejše med masturbacijo, čeprav je tudi tam ona glavna igalka, dostikrat tudi z drugim moškim ;-). Vsaj kar se mene tiče moškega ni kaj dosti za razumeti, tukaj ni nobene filozofije: sex je naš gospodar, pri meni pa trden temelj tudi drugim globljim čustvom.

Ok, ampak a niso fantazije mišljene nekaj o čemer razmišljamo predvsem v prostem času oz. ko sanjarimo, ne pa med seksom s partnerjem, ki ga ljubimo. Ali tudi vi vsi, ki ste zgoraj odgovarjali fantazirate o drugih med seksom oz. ljubljenjem s partnerjem. “Ena, ki sanja” bi se po moje strinjala, če bi fant fantaziral na tak način, ko sem ga opisal. Sem prepričan, da ona ne fantazira medtem ko se ljubi s partnerjem. Zato jo skrbi. Nobeden od vas ni napisal, kako in kdaj fantazira. Bi mene tudi zanimalo.

Seks se začne v glavi! Dvomim, da je večini dovolj samo ‘mehansko drgnjenje’!

To je nekaj čisto običajnega.

New Report

Close