Nahrbtniki za nošenje otrok
Prosim za pomoč!
Kako izbrati dober nahrbtnik, ponudba je kar pestra, pa cene tudi.Vem, da se včasih lahko osmodiš saj dosti denarja ne pomeni stalno “ful” stvar. Spet pa si lahko presenečen kaj se ti lahko posreči dobiti za normalno ali celo nizko ceno. Pomagajte kaj naj gledam sem nova na tem področju. Vsekakor vem, da mora malček udobno sedeti v njem. Hvala in lp
Trenutno imajo v Babycentru 30% popusta za več firm nahrbtnikov. Midva sva nabavila enega od Tatonke ali Tatanka, saj ne vem kaj je prav. Je zelo profi in nastaviš vse mogoče, zelo udoben, lep…..Redna cena je drugače 30.000, zdaj pa je 20.000. Vseeno dosti, vendar je v primerjavi s Chiccotovimi veliko boljši. Verjetno bi bilo pa dobro pogledati tudi kaj v Avstrijo, ampak mi zdaj redkeje zaidemo v Graz.
odvisno, za kaj ga rabiš.
Nam je pomembno:
– da ima varnostni pas za malčka
– da ima strehico za sonce
– da ima prozorno varovalo za čez strehico (pride zelo prav v hladnih in vetrovnih dneh; za silo pomaga tudi pred dežjem)
– da je možno nastavljati višino sedala in širino prostora, v katerem malček sedi
– da ima kak žep (ob strani pridejo zelo prav), pa kak prostor za nujne stvari (plenička, jopica, kaka krema…)
– da je udoben za tistega, ki nosi (da se spredaj zapenja tako kot nahrbtniki za hribe) in za tistega, ki je v njem.
Mi smo izbrali Vaude.
Živjo,
če te morda zanima – mi prodajamo nahrbtnik Vaude butterfly confort.
Rabljen je samo 3x ker se je po uvodnih sprehodih v hribe jeseni naša malčica uprla in je sam jok in stok če jo želimo tako transportirat.
Je še v garanciji.
Drugače je izredno udoben in varen (tako za otroka kot ata ali mamo “šerpo”). Ima nastavljivo višino in širino sedala, strehico za zaščito proti soncu, podlogo za previjanje, varovalo oz. naslonjalo za glavo, če otrok zaspi, prostorček (npr, za kakšno flaško pleničko, malico ipd.), nogico, da nahrbtnik lahko stabilno postaviš na tla (in ga ni potrebno naslanjati na steno) in kar se je meni zdelo zelo pomembno – vsa varovala oz. pasovi za zategovanje so enopotezni. To pomeni, da jih lahko reguliraš (zateguješ ali rahlaš) tudi ko imaš nahrbtnik na ramenih, saj si tako najlažje naštimaš naramnice in ostalo.
Če te zanima pokliči 041 373 160 Barbara