Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina Nahrbtnik za prenos muce

Nahrbtnik za prenos muce

Iscem nahrbtnik za prenasanje macke. Narejen mora biti tako, da ga lahko nosis na hrbtu ali spredaj na prsnem kosu. Ali morda kdo ve, kje ga je mozno dobiti? Pred leti sem ga zasledila na neki ameriski internetni strani, zdaj pa ga ne najdem nikjer vec.

Za muce težko rečem, vem pa, da se dobi za pse dober nahrbtnik podjetja Petzl, ki je specializirano za gorniško in alpinistično opremo.

Kje se pa dobi takšne nahrbtnike? Ali veš ime trgovine in kje se nahaja? Mogoče ti je znana tudi cena takšnega nahrbtnika (napr. za psa majhne do srednje rasti, 10kg)?

Za pse je v tujini kar velika izbira. No, za prvo silo bi lahko uporabili tudi takega za male pse. Ampak je drugacen in jaz iscem prav specialno za macke.
Vseeno hvala.

Poiskati bi morala kakšno alpinistično in gorniško trgovino, ki prodaja in ima katalog podjetja Petzl. Lahko obiščeš ali pokličeš trgovino Iglu šport na Viču v Ljubljani (nisem pa siguren, da ti bodo znali pomagati).

Hvala, Smrekca. Med tem casom mi je ze pomagala Sally z drugega foruma in mi posredovala naslov v tujini. Tam imajo tocno tisto, kar iscem. Ce se kdo isce podobno, evo spletna stran: http://www.pet-shop.net/html/ctravel2.html

New Report

Close