Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Arhiv Zdravje HR Obiteljska medicina nahlađena crijeva?

nahlađena crijeva?

Poštovani, koji su simptomi kad se nahlade crijeva? Tri dana osjećam podmukle bolove u donjem dijelu trbuha, prvo su bili jaki grčevi, nakon toga stolica, ali normalna, nisam imala proljev. nakon toga osjećam da mi stalno crijeva rade i podmukle bolove i to po cijeloj duzini. imam osjecaja kao da cu ili dobiti menstruaciju ili me bole jajnici ili su crijeva. ali crijeva osjecam da stalno rade. temperatura mi nije povisena, niti ne povracam. osjećam se samo slomljeno. uzimala sam lineks ali mislim da mi nije bas pomogao.

Poštovana,
funkcija crijeva može biti poremećena radi virusne ili bakterijske upale ili zbog uzimanja nekih lijekova. Ponekad je problem u želucu, ali se tegobe prenose na crijeva. A postoje i tzv.neinfektivne bolesti crijeva u kojima se mogu javljati tegobe koje navodite.
Linex koji ste spomenuli možete nastaviti uzimati: 3x dan / 7 dana, a u apoteci možete kupiti Espumisan kapsule koje smanjuju napuhnutost/nadutost( možete uzeti 3×2 kapsule).
Obzirom da nema temperature i drugih tegoba, mislim da nije neka hitnoća, ali ukoliko se tegobe nastave kroz par dana, savjetovala bih pregled liječnika uz laboratorijsku obradu i eventualno pregled ginekologa.
Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close