Najdi forum

Nagobčnik-obvezen?

Kitty boš dobila trak čez usta ;)))

Pardon nisem si mogla pomagat ;)))

Kitty, vprašanje se je nanašalo na sprehode, in to celo zunaj mesta. nikjer ni omenjala avtobusov, kjer se strinjam z nagobčnikom. Podobno tudi na kakšnih prireditvah, kjer je množica ljudi. Čeprav osebno psa na taka mesta ne bi peljala, ker je to zanj prevelik stres. Saj je že zame, brez njega.

Ma jaz sem se kr tko malo vmes vmešala 🙂

Jaz ga tudi ne bi peljala s sabo na prireditve. Jih pa vedno cel kup srečam. Na avtobus sem pa že morala iti ker ni bilo druge.

Bodi pridna ha ha
.-)

Uf to sem pa jaz tudi spregledala, da je bilo v uvodnem postu govora o sprehodu izven mesta. Jaz sem si pča predstavljala gnečo, ljudi in povodec, ki mi ne bi bil dovolj. Sem ga pihnila, se opravičujem. Med ljudmi pa še vedno mislim, da je sam povodec premalo, ker še tako majhen nepopadljiv pes lahko ugrizne.

V glavnem zdaj pa lahko gremo na kavico 😉

Jaz bom primorsko belo kavo :-)))

Hehe, pa smo ugotovili, da naša mnenja niso tako zelo daleč narazen. 🙂
Spet odvisno, kaj pomeni med ljudmi. Je to množica, kot na javnih prireditvah, ali normalna gneča v Ljubljani?

Tudi ti bodi pridna in povej kakšno kavo piješ 🙂

Danes sem jo že. Drugače pa z mlekom. 🙂

28. člen

(nevarni psi)

(1) Za nevarne pse se štejejo psi, ki so neizzvano enkrat ali večkrat ugriznili, napadli ali se napadalno vedejo do človeka ali drugih živali.
(2) Nevarni psi morajo na javnih površinah obvezno biti na povodcu in nositi nagobčnik.

New Report

Close